Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Πέμπτη 27/2/2020

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Πέμπτη 27/2/2020;
ΚΑΝΑΛΙ - 18/54

STAR 19,9
ANT1 16,2
ALPHA 10,2
ΣΚΑΙ 11,4
ΟPEN 7,2
MEGA 5,7
ΜΑΚ 2,8
ΕΡΤ1 3,0

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αλήθεια είναι ότι 6 μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και 4 κρατικά είναι πολλά για μια χώρα όπως η Ελλάδα. Αν βάλουμε και τα μικρότερα, τοπικά στο παιχνίδι τότε η πίτα αντιστοιχεί όχι σε κομμάτια αλλά σε ψίχουλα στο καθένα. Που να μπουν στο παιχνίδι και τα θεματικά. Τελικά εκείνη η μελέτη της Φλωρεντίας για τα 4 ιδιωτικά αποδεικνύεται σωστότατη, είναι υπεραρκετά. Το τίμημα θα το πληρώσουν οι καναλάρχες βέβαια που σε βάθος χρόνου θα αντιληφθούν τη πραγματική αγορά στο τηλεοπτικό πεδίο. Κάποιοι εκ των πραγμάτων θα τα αλλάξουν σε θεματικά αν θέλουν να επιβιώσουν και να μην καταλήξουν με τηλεμάρκετινγκ τη μισή μέρα, πράγμα ανούσιο. Κάποιοι θα κάνουν συγχώνευση ή ακόμα και κατάργηση κάποιων πχ περίπτωση Αλφα-Σταρ που έχουν ίδιο ιδιοκτήτη ίσως κλείσει το ένα. Όπως και η κρατική θα περιοριστεί σε δύο κανάλια. Το μέλλον θα δείξει βέβαια. Εν τω μεταξύ μη περιμένετε υπερπαραγωγές και μεγάλες επενδύσεις σε ποιοτικό πρόγραμμα και εκπομπές. Λίγα, συγκεκριμένα και στοχευμένα μόνο. Συνολικά θα σέρνονται σε δεύτερες επιλογές και καταστάσεις. Χαοτική κατάσταση. Όσοι επιβιώσουν και όσο επιβιώσουν.. Ίδωμεν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, να ειναι 4 τα καναλια για να εκβιαζονται πιο ευκολα απ την εκαστοτε κυβερνηση...Τζινιους η ιδεα σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί τώρα πόσα έχουμε ουσιαστικά; 5 ομίλους δεν έχουμε; Όσο για εκβιασμούς, συγνώμη αλλά δεν βλέπεις τι γίνεται; Με άλλους τρόπους καταπολεμάται η διαπλοκή όχι με το αν καλέσει ο πρωθυπουργός 4 ή 5 διευθυντές ειδήσεων στο Μαξίμου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που με τα πολλά κανάλια δεν βλέπουμε φασόν ενημέρωση από όλους και με τα πολλά μας κανάλια βρέθηκε κάποιος να καλύψει επαρκώς και στη πραγματική του διάσταση το ξύλο και τα χημικά που έφαγαν οι ακρίτες μας.