Σάββας Πούμπουρας: «Εκτός από την πείρα στις φάρσες, είχα και την απεριόριστη στήριξη του ΑΝΤ1 στο project»

Ύστερα από έναν χρόνο «αγρανάπαυσης» στον ΑΝΤ1, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 10 Ιανουαρίου. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του Nomads στη Μαδαγασκάρη, που ολοκληρώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2018. Αυτοί οι σχεδόν δεκατρείς μήνες, όμως, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικοί για τον Σάββα Πούμπουρα.
 
«Όντως, για έναν χρόνο περίπου ήμουν εκτός. Ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να έχει καιρό να γίνει. Οι φάρσες ήταν πάντα στο μυαλό μου, οπότε σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δικό μας project, το Best Friend’s Fear. Ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Propagate έχτισε πάνω στον πετυχημένο project Scare Tactics. Tο εξελίξαμε με πολλές ακόμα ιδέες που είχαμε στο μυαλό μας. Οπότε το Best Friend’s Fear που βλέπετε στους δέκτες σας είναι αρκετά βήματα παρακάτω από το Scare Tactics» εξηγεί ο Σάββας.

Το πρώτο επεισόδιο του Best Friend’s Fear προβλήθηκε δέκα μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2020. Ουσιαστικά από το καλοκαίρι κιόλας ο Σάββας και η ομάδα παραγωγής προετοιμάζονταν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου. Είναι η τέταρτη σεζόν που κάνω φάρσες και είναι κάτι που το γνωρίζω καλά. Εκτός από την πείρα στις φάρσες, είχα και την απεριόριστη στήριξη του ΑΝΤ1 στο project. Σαφώς και υπήρξαν και ορισμένες διαφωνίες με την παραγωγή για το πώς θα εξελιχθεί μια φάρσα, αλλά κατάφερα να περάσω το 90% όσων ζήτησα και είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα»

λέει. Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά επεισόδια και αναρωτιόμαστε ποια ήταν η φάρσα που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

«Στο επεισόδιο με την Έλλη Κοκκίνου είχαμε συνεννοηθεί με την παραγωγή να κάνουμε ένα αρκετά δύσκολο νυχτερινό γύρισμα στη λίμνη Μπελέτσι στις παρυφές της Πάρνηθας. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερες. Κάναμε δύο επεισόδια. Το πρώτο με την Έλλη Κοκκίνου έπαιξε, το δεύτερο δεν θα παίξει. Και δεν θα παίξει γιατί ήταν αρκετά τρομακτικό και ζήτησαν να μην προβληθεί. Οπότε το σεβάστηκα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω το εξής: Σε μια φάρσα δεν είναι απαραίτητο να γελάσουμε. Η φάρσα προκαλεί και άλλες αντιδράσεις, όπως ένα σφίξιμο στο στομάχι και πολλά ακόμα συναισθήματα».

Στο ΥouΤube σε ορισμένα από τα επεισόδια του Best Friend’s Fear υπάρχουν αρκετά σχόλια από κάτω, είτε θετικά είτε αρνητικά, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως οι φάρσες που κάνει είναι στημένες.
Ποια είναι η γνώμη του γι’ αυτό;

«Αν το concept ήταν στημένο, θα κάναμε μυθοπλασία. Ποτέ δεν θα επέλεγα μια τέτοιου είδους τακτική. Οι φάρσες για να είναι επιτυχημένες δεν πρέπει να είναι στημένες. Χάνεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Θέλω σωστά πράγματα, αυθεντική ψυχαγωγία για τον τηλεθεατή! Και δεν έχω κάνει ποτέ τηλεόραση απλώς για να υπάρχω σε αυτήν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το διαπραγματεύομαι» λέει με ειλικρίνεια.

 «Εντάξει, σε μια φάρσα τα πάντα μπορεί να συμβούν. Υπήρξαν θύματα που στη φάρσα αντέδρασαν περίεργα. Αγρίεψαν, ακόμα και τσαμπουκαλεύτηκαν. Αλλά και πάλι, έμπαινα στον χώρο και το λύναμε γρήγορα. Αν με ρωτάς αν έγινε κάτι πιο σοβαρό, θα σου πω πως “Όχι, δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό παρατράγουδο”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια