Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ το «Survivor»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

O ΣΚΑΙ σκοπεύει να «παραδώσει» ξανά τα κλειδιά του προγράμματος του στον Ατζούν Ιλιτζαλί.  Για τη φετινή σεζόν, το «My style rocks» και η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή θα καλύπτουν περίπου 20 ώρες αέρα στο κανάλι.

Για την επόμενη σεζόν, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε την επιστροφή του «Survivor», σύμφωνα με τη «Real Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου. Βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν θα είναι το «All Star» ή μία νέα κανονική εκδοχή του παιχνιδιού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει στο Α μισό της επόμενης σεζόν και όχι από τον Γενάρη του 2021.

To παραπάνω ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που γράψαμε προχθές αποκλειστικά στο «Mediatown»,  σχετικά με το ότι δεν είναι τελικά καθόλου σίγουρο ότι οι «8 λέξεις» θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν (δες εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να κάνει νούμερα αυτό το πρόγραμμα είναι το all star ή να φέρουν πραγματικούς celebrities και απέναντι παιδιά της διπλανής πόρτας( βλέπε survivor 1) και όχι όλους τους φουσκωτούς(βλέπε τα δύο τελευταία). Εάν δηλαδή έχει στοιχεία του survivor 1 μπορεί να σταθεί κάπως, αν είναι σαν τα δύο τελευταία θα πάει άπατο.
    ΥΓ. Δεν νομίζω πολλοί αληθινοί celebrities να θέλουν να πάνε εκεί, οπότε νομίζω είναι προεξοφλημένη η μοίρα του. Επίσης όταν λέω να κάνει νούμερα εννοώ γύρω στο 25. Μην περιμένετε τα νούμερα του πρώτου ακόμα και αν φέρετε τον Οικονομόπουλο, την Πάολα, ή τον Αργυρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !