Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 7/1/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 12.4
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 14,7
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 32,1
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ (Ε) 12,5
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 5,8
ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ (Ε) 5,6
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 15,8
8 ΛΕΞΕΙΣ 14,5

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Meλισσάρες τα πήραν όλα και έφυγαν.
ΥΓ. Γιατί τέτοιος παγετός στον Άλφα; 5% δύο σειρές του;;; Η μια είναι επανάληψη γραφεται , η άλλη;; Aν είναι και οι δύο επανάληψη, ενώ έχουν αρχίσει πια τα περισσότερα, τότε απλά αυτοκτονεί ο Άλφα.
Τι να πω πλήρης αποτυχία το πρόγραμμα του alpha.
Ο χρήστης Άγγελος Λάλας είπε…
Κωστή,το Έρωτας Μετά δεν είναι ακριβώς επανάληψη,είναι ειδικά μονταρισμένα επεισόδια σαν τηλεταινίες που αφηγούνται την ιστορία από την αρχή αυτό θα διαρκέσει 2 εβδομάδες,μέχρι τις 20 όποτε και θα αρχίσουν τα κανονικά.Όσο για την τηλεθέαση αν υπολογίσουμε ότι πρόκειται για σειρά μυστηρίου που ελάχιστοι θα είχαν ενδιαφέρον να την δουν δυο φορές είναι ικανοποιητικά γιατί αν αυτό το 5% είναι νέοι τηλεθεατές και προστεθούν στο προηγούμενο 13-15% η σειρά θα έχει αξιοπρεπή τηλεθέαση+ ότι οι δύο πρώτες τηλεταινίες αφορούσαν τα πρώτα επεισόδια που είχαν κάνει μεγάλη τηλεθέαση που σημαίνει ότι ίσως ανέβει τις επόμενες μέρες...
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Ο έρωτας μετά μάλλον απαιτεί πολλή σκέψη από τηλεθεατές που το μυαλό τους έχει πήξει από τουρκικα, Γεωργίου και ριάλιτι!
Ίσως όταν κάποιος επιστρέφει το βράδυ από τη δουλειά του να μην μπορεί πράγματι να παρακολουθήσει μια σειρά μυστηρίου που πρέπει να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που του δίνονται σιγά σιγά και προτιμά το πιο εύπεπτο θέαμα, όπου οι ανατροπές περιορίζονται στο ποιος κοιμήθηκε με ποια.
Δεν ειρωνεύομαι.Κατα κάποιον τρόπο η σεναριογράφος των μελισσών κατάφερε να βάλει σε μια σειρά την κλειδαρότρυπα που ψαχνει το κοινό στα ριάλιτι.Την γνώριζα πριν τις μέλισσες και την θεωρώ πολύ έξυπνη!
Αλλά να μην παραμυθιαζουμε τον εαυτό μας ότι βλέπουμε ποιότητα μόνο και μόνο επειδή είναι σειρά εποχής.