Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 19/1/2020.

Αναλυτικά στο δυναμικό κοινό 18/54:

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 23.1
EUROGAMES 14.2
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 8,3
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1  12.1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 14.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 11.2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 13.4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 18.2

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Το κόκκινο ποτάμι από εκεί που έκανε τα νούμερα των μελισσών και οι φαν εδώ μάλωναν πιο είναι πιο επιτυχημένο τώρα ξεφουσκωσε αλλά τουλάχιστον σταθεροποιήθηκε στο 22-23% .δεν είναι καθόλου άσχημα τα νούμερα.ειναι επιτυχία για το όπεν απλά απορώ γιατί κάποιο από το κοινό παράτησε τη σειρά
Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Φοβερό το Κόκκινο Ποτάμι, αξίζει τουλάχιστον τα διπλάσια νούμερα από αυτά. Γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο αριθμός των επεισοδίων συνολικά;
Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Κάποιο από το κοινό παράτησε τη σειρά γιατί είναι συνηθισμένο σε ευκολίες που η συγκεκριμένη δεν παρέχει: μοιχείες, νόθα, τρίγωνα, τετράγωνα, κτλ... Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται trend στα social, γιατί αυτό παίζει τον κυριότερο ρόλο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το κόκκινο ποτάμι είναι αριστούργημα, καμία σχέση με τις μέλισσες που ξεκίνησε και αυτό κάπως έτσι αλλά κατέληξε κουλτουριάρικη σαπουνόπερα του κάμπου. Το κόκκινο ποτάμι όχι μόνο άντεξε αλλά κέρδιζε σε νούμερα πανάκριβα shows. Και μην ξεχνάμε πως παίζει Κυριακή στις 21:00, φουλ ανταγωνισμός δηλαδή, 1 φορά την εβδομάδα για 1ώρα σε ένα μικρό κανάλι. Η επιτυχία της χρονιάς είναι το κόκκινο ποτάμι. Συμφωνώ πως θα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερα νούμερα αλλά μάλλον σε μερικούς τηλεθεατές η υπόθεση ίσως πέφτει κάπως βαριά και στενάχωρη οπότε προτιμούν τα κέρατα και τις κατινιές του κάμπου.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Unknown εντάξει μην υπερβάλεις δεν υπάρχει φουλ ανταγωνισμός τώρα τη Κυριακή.το κόκκινο ποτάμι μόνο του παίζει τώρα χωρίς voice,final 4..και το face sounds familiar δεν άρχισε ακόμα.οπότε μόνο του παιζει
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μα αυτό έγραψα και πριν, οτι με φουλ ανταγωνισμό πάλι πρώτο έβγαινε στην κοινή τους ώρα. Τώρα μπορεί να μην έχει απέναντι υπερπαραγωγές έχει όμως καλές ταινίες και το eurogames με τελικό χθες. Δεν παίζει και μόνο του. Τώρα τι θα γίνει όταν ξεκινήσει το yfsf κανείς δεν ξέρει. Θα δούμε.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το κόκκινο ποτάμι είναι ένα αριστούργημα και η κορυφαία σειρά αυτήν την στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση και αυτά τα νούμερα την αδικούν και έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω.
Καμία σχέση με μέλισσες που εκείνη έχει πολύ ερωτικά στοιχεία μέσα και χτυπάει 33ρια.
Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Το κόκκινο ποτάμι είναι υπερβολικά καλό για κάποιους που θέλουν ποιότητα,αλλά μόλις ξεκινήσει το μσρ,το γντμ,το μάστερ σεφ.... στήνονται και παρακολουθούν επί 3 ώρες με κομμένη την ανάσα.
Από ο,τι φαίνεται είναι πιο ενδιαφέρον το ποιος μάλωσε με ποιον από την ιστορία μας!
Μην γκρινιάζουμε όμως για την κατάντια της τηλεόρασης. Αντανάκλαση της κοινωνίας είναι,όσο και αν δε θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι!