Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για «My style rocks»: «Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε, μέσα σε όλα, να μην αναφερθεί στο νέο κύκλο του “My Style Rocks” που ξεκίνησε την εβδομάδα που μας πέρασε με την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασης.

“Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου” πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια. “Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το My Style Rocks το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά και δεν σημαίνει ότι έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια. Με τους συνεργάτες μου έχω φανταστική επαφή, προχθές ήμουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην Άννα Βίσση. Με τους ανθρώπους της παραγωγής ανταλλάξαμε ευχές όπως κάθε χρόνο. Δεν είμαι εγώ, οκ, για κάποιους λόγους. Ο καθένας κάτι σκέφτεται για να φτιάξει μια εκπομπή. Από κει και πέρα, ναι, είδα την πρεμιέρα για να έχω μια άποψη”.

“Είδα που άλλαξαν το πλατό, την καινούργια επιτροπή, τον Στέλιο πως είναι μέσα σε όλο αυτό και φυσικά την Κατερίνα που είναι μια κούκλα. Είναι κάτι άλλο, αυτό που ήθελαν κιόλας να πετύχουν” συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !