MasterChef: «Μαγειρεύονται» αλλαγές

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί η πρεμιέρα του MasterChef να αναμένεται προς τα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες αποχωρήσεις. Οι κριτές δυσκολεύονται αρκετά, μιας και το επίπεδο των φετινών παικτών είναι εξαιρετικά υψηλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν και ο λόγος που δυσχέρανε το έργο των τριών σεφ, του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ως προς την επιλογή παικτών σε σύνολο 6.000 αιτήσεων που κατατέθηκαν στις οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους για μια θέση στο παιχνίδι, με τους κριτές να δίνουν τελικά το εισιτήριο σε εκείνους που τα... έδωσαν όλα.

Εν τω μεταξύ, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα και οι πρώτες αποχωρήσεις έγιναν, ενώ ακόμα και την περίοδο των εορτών οι επίδοξοι σεφ μαγείρεψαν στο πλαίσιο ειδικών αποστολών. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Star, φέτος οι ανατροπές θα είναι συνεχείς, εκπλήσσοντας ακόμα και τους κριτές, οι οποίοι για άλλη μια φορά θα κληθούν να δημιουργήσουν τις ομάδες τους. Σημειωτέων ότι πέρυσι μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μια και νικητής του παιχνιδιού ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας του, ο Μανώλης Σαρρής.

Φέτος οι 21 παίκτες που έχουν επιλεγεί θα αναμετρηθούν μαγειρικά στο ίδιο πλατό με πέρυσι, με τις κουζίνες και το όλο στήσιμο να είναι το ίδιο. Η αλλαγή είναι αυτή του food beverage manager. Τα καθήκοντα του μέχρι πρότινος υπευθύνου για τη θέση αυτή, Χάρη Αντωνόπουλου, αναλαμβάνει ο σεφ Νίκος Θωμάς, ο οποίος είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση για το «ΜasterChef Junior».

Εν τω μεταξύ, στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το τρέιλερ του ριάλιτι μαγειρικής -σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη-, με τους τρεις κριτές να προσπαθούν να χωρέσουν μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο που οδηγεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Κοντιζας και Ιωαννίδης γκρινιάζουν με το ύφος τους, μια και λόγω ύψους δεν χωρούν, ενώ ατάραχος ο Κουτσόπουλος τους προτείνει να σταματήσουν σε μια καντίνα. Επίσης στο δεύτερο τρέιλερ, που βγήκε στον αέρα, οι τρεις κριτές κάνουν όντως στάση σε μια καντίνα και γεύονται ιδιαίτερα σάντουιτς που έχουν ετοιμάσει πρώην παίκτες του «ΜasterChef».

Πηγή: TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !