ΣΚΑΪ: Έρχεται ο Λιάγκας με late night εκπομπή;


Διετές είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας με τον ΣΚΑΙ το Καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ο παρουσιαστής κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον σταθμό του Φαλήρου, ωστόσο δεδομένη θεωρείται η μη συνέχιση της μεσημεριανής του εκπομπής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα σχέδια του καναλιού είναι ο Γιώργος Λιάγκας να αξιοποιηθεί στη late night ζώνη με έμφαση στις συνεντεύξεις, κάτι που συμπεριελαμβανόταν και στις αρχικές συζητήσεις του με τον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του «Guess my age», οι δύο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα και κάποια τέτοια εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα.

Βέβαια, οι μετέπειτα εξελίξεις δεν άφησαν το περιθώριο για τέτοιες κουβέντες, ωστόσο αναμένεται το σενάριο να πέσει ξανά στο τραπέζι για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη αφήνει πολλά κένα στο late night πρόγραμμα και πρέπει να καλυφθούν.

Όσο για τους συνεργάτες του στη μεσημεριανή εκπομπή, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας θα οδηγηθούν εκτός ΣΚΑΙ μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Eπιτέλους να αποκτήσει λίγο νόημα η ζωή μας. Τι να την έχω την τηλεόραση, χωρίς να βλέπω late night με τον Γιώργο Λιάγκα. Τι να την κάνω αυτη την τηλεόραση , μου λέτε;;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η Τσολάκη μία χαρά είναι και τα λέει,γιατί να είναι εκτός καναλιού?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι Μαζί με Παπανώτα σε μία Σκορδά η Όπεν τους κόβω από Σεπτέμβρη...