Ετοιμάζουν την εκπομπή για τη Eurovision με πρόσωπο έκπληξη στην παρουσίαση


Με ρυθμούς... ΕΡΤικούς προχωρά η διαδικασία επιλογής για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Βέβαια όπως μαθαίνω όλα είναι κλεισμένα και αποφασισμένα αλλά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θέλουν να… κρατούν τα προσχήματα… ότι το ψάχνουν… ότι το ψάχνουν καλά… πολύ καλά… και για αυτό αφήνουν το χρόνο να περνά…!

Τουλάχιστον αυτή τη χρονιά φαίνεται ότι το project «Eurovision» απασχολεί κάποιους περισσότερο αντιλαμβανόμενοι ότι μέσα από αυτό η ΕΡΤ μπορεί να ωφεληθεί και να δει να μπαίνουν στη συχνότητά της…. τηλεθεατές. Για αυτό και όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει από το Newsit.gr ετοιμάζουν ειδική εκπομπή που θα βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα ασχολείται με το διαγωνισμό τραγουδιού. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει βρεθεί κι ο παρουσιαστής της που θα είναι ο Μιχάλης Μαρίνος. Η διοίκηση του σταθμού έχει έρθει σε επαφή με το γνωστό ηθοποιό που έτσι κι αλλιώς ανήκει και στο δυναμικό της, αφού εκτός από τη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» παρουσιάζει με τη Ναταλία Δραγούμη και την εκπομπή στην ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Βέβαια λόγω της συμμετοχής του και στη σειρά του ALPHA υπάρχουν κάποιοι στην ΕΡΤ που θέλουν να βρεθεί άλλο πρόσωπο πιο… ΕΡΤικού προφίλ αλλά υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν την επιλογή οπότε αν δεν υπάρξει κάποια… αλλαγή τότε ο Μιχάλης Μαρίνος θα αναλάβει την παρουσίαση της ειδικής εκπομπής για τη Eurovision.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως παρακολουθεί το διαγωνισμό οπότε διαθέτει αγάπη αλλά και γνώσεις για αυτόν, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της παρουσίασης. Με δεδομένο ότι έως τις 9 Μαρτίου πρέπει να παραδοθεί στην EBU το βίντεο με τη συμμετοχή μας να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί… επίσημα η επιλογή του τραγουδιού. Και κάπου εκεί θα κάνει πρεμιέρα και η καινούργια εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο στην παρουσίασή της που θα μεταδίδει νέα και ειδήσεις για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού…!


Newsit | Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια