Η Μέγκι Ντρίο απολογείται δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου

Χρήστος Παναγούλης
0

Κανονικά στην θέση της στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» επέστρεψε η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Τρίτης, έπειτα από την διήμερη τηλεοπτική της απουσία. Το μοντέλο θέλησε μάλιστα να απολογηθεί για την απουσία της τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που είχε εκνευρίσει την Κατερίνα Καινούργιου η οποία είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της στον αέρα της εκπομπής.

“Μέγκι μου καλημέρα! Είσαι καλά;” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του OPEN, προσθέτοντας χαρακτηριστικά εάν “έχει κλείσει η φωνή σου;” και δίνοντας, έτσι, πάσα στη νεαρή συνεργάτιδα της να πει όσα εκείνη ήθελε για τις μέρες που έλειπε.

“Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο στον αέρα της πρωινής εκπoμπής.

“Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα” πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο. “Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ”!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !