Για πρώτη φορά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλά για τη σχέση του με τον πατέρα του: «Προφανώς διαφωνούσε και με κάποια πράγματα που διαισθανόταν και δεν του άρεσαν»


Στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε πιο προσωπικά θέματα. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τα παιδικά του χρόνια και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος διαφωνούσε τις επιλογές του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και στιχουργού.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Βρυξέλλες. Ήρθα στην Ελλάδα μεγάλο παιδί πια, όταν τελείωσα το σχολείο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα από κάθε άποψη. Η μητέρα μου δεν ήταν συντηρητική, αλλά ο πατέρας μου ήταν πάρα πολύ. Ήμουν μονίμως σε μία μάχη μαζί του. Ήμασταν συνεχώς σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Προφανώς διαφωνούσε και με κάποια πράγματα που διαισθανόταν και δεν του άρεσαν. Οι γονείς καταλαβαίνουν και κάποια πράγματα, όσον αφορά τις επιλογές σου και άμα δεν τους αρέσουν, αντιδρούν.»

Στην πορεία πρόσθεσε, «Οι επιλογές μου άρχισαν να γίνονται αντιληπτές στους γονείς μου μετά τα 16-17 και μάλιστα πιο συγκεκριμένα μετά τα 21-22, γιατί μέχρι εκείνη την ηλικία ήταν τα πράγματα πιο ανάμεικτα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.»

Όσο, για το αν τα βρήκαν ποτέ οι δύο άνδρες, εκείνος ανέφερε πως «Ο πατέρας μου πέθανε πρόσφατα, πριν από δύο χρόνια. Δεν είχαμε σχέσεις, δεν μιλάγαμε τα τελευταία χρόνια. Χώρισε και με την μητέρα μου, οπότε εγώ ανέλαβα και την προστασία της μέχρι και σήμερα, 25 χρόνια περίπου και με εκείνον δεν είχαμε πια επαφές. Ούτε εκείνος ήθελε να έχει επαφές μαζί μας.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια