Ο Χρήστος Φερεντίνος για τη νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα «Όλα τα πράγματα δεν είναι μόνο θέμα ορίων αλλά γούστου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στα τηλεοπτικά μονοπάτια του “Deal” και μίλησε στην κάμερα των Κου Κου για όλα. Πως ήταν η πρώτη μέρα και πάλι στο πλατό του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, πότε θα επανέθλει το “Super Deal” και ποια η γνώμη του για τις νέες φάρσες του Σάββα Πούμπουρα;

“Πάντα έχω άγχος την πρώτη μέρα. Ήταν αυτή η αναμονή, όχι τόσο για την διαδικασία όσο για το πως θα ξανασυνδεθούμε με τον κόσμο. Μόλις μπήκα όμως στο πλατό όλα λειτούργησαν πολύ ωραία” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής του Alpha. “Αυτό το τρίμηνο αναζωπύρωσε την επιθυμία του κόσμου για το Deal και αυτό φάνηκε από τις συμμετοχές που ήταν αντίστοιχες όπως πριν 4 χρόνια. Μου έλειπε το Deal γιατί είναι άμεση τηλεόραση”!

Σχετικά με την ολοκλήρωση του προηγούμενου τηλεπαιχνιδιού, ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα πως “δοκιμάσαμε ένα άλλο κόνσεπτ και έρχεται πάντα η σύγκριση μετά από ένα παιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ. Δύσκολα ένα άλλο παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει αμέσως, θέλει χρόνο. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνω παύση, στο δεύτερο μισό της σεζόν, ήταν δεδομένο ότι κάτι θα κάνουμε στη ζώνη 6 με 7”.

“Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και το Super Deal! Είχε συζητηθεί για φέτος αλλά ήρθαν γενικότερα τα… πάνω κάτω” πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής του Alpha.

 Όσον αφορά στο νέο πρότζεκτ με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα, ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε ότι “οι τηλεοπτικές φάρσες ξεκίνησαν με τον Βλάση Μπονάτσο και της συνέχισα εγώ με επιτυχημένο τρόπο. Όλα τα πράγματα δεν είναι μόνο θέμα ορίων αλλά γούστου, καλαισθησίας και πως προστατεύεις τον άλλο ώστε να μην εκτεθεί. Εκεί οριοθετείς την κατάσταση”.

 “Τα όρια μπαίνουν στο να προστατεύσεις το θύμα της φάρσας. Κι εμείς κάποιες φορές ίσως είχαμε φανεί ακραίοι αλλά είχαμε πάντα σαν οδηγό στο τέλος το θύμα να γελάσει με την καρδιά του” κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !