Η οριστική απόφαση για το «Κόκκινο ποτάμι»

Η σειρά δια χειρός Μανούσου Μανουσάκη καταφέρνει να μπαίνουν στη συχνότητα του σταθμού τηλεθεατές μόνο και μόνο για να την παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να σημειώνει μεγάλη διαφορά στους πίνακες τηλεθέασης από το πρόγραμμα που προηγείται και από αυτό που ακολουθεί.

 Λογικό λοιπόν που στο κανάλι της Παιανίας επιθυμούσαν την παραγωγή ενός ακόμα κύκλου της με σκοπό να το έχουν στο πρόγραμμά τους και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η απόφαση που έχει ληφθεί μπορεί να στεναχωρήσει τους τηλεθεατές της καθώς είναι οριστικό ότι το «Κόκκινο ποτάμι» θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν. Άλλωστε η ιστορία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη ολοκληρώνεται από τους σεναριογράφους, τους Νίκο Απειρανθίτη – Δώρα Μασκλαβάνου – Μανούσο Μανουσάκη, στα προσυμφωνηθέντα επεισόδια και τόσο οι δημιουργοί του όσο και η διοίκηση του OPEN θεωρούν ότι δεν πρέπει να την… ξεχειλώσουν!

Έτσι λοιπόν  είναι οριστικό ότι το «Κόκκινο ποτάμι» θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους φέτος μετά την προβολή των 32 επεισοδίων, ενώ όμως δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συνεργαστούν σε κάτι καινούργιο για την επόμενη σεζόν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Μπράβο τους, έτσι έπρεπε να γίνει! Όταν κάνει επιτυχία κάτι τόσο καλό, είναι πράγματι κρίμα να το ξεχειλώνουν. Να το ακούσουν αυτό και οι υπεύθυνοι για τις Μέλισσες που σκέφτονται για συνέχεια και του χρόνου.
Ο χρήστης Teo είπε…
Έχουν μία πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, στο Κόκκινο Ποτάμι το θέμα είναι συγκεκριμένο που δεν μπορεί να ανοίξει πολύ, ενώ στις Άγριες Μέλισσες δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα, για αυτό το 2ο μπορεί να συνεχίσει ενώ το 1ο όχι.
Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να συνεχίσει, αλλά ότι για να συνεχίσει θα πρέπει από το πουθενά να ενταχθούν νέα πρόσωπα, να ανοιχτούν νέες ιστορίες, να διαιωνίζονται οι ίντριγκες, να αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερα θαμμένα μυστικά, εξώγαμα παιδιά και άνευ ουσίας εξελίξεις τραβηγμένες από τα μαλλιά μέχρι να το σιχαθούμε.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Και που είναι το θέμα σου στις Μέλισσες δεν μπορώ να καταλάβω. Τα νούμερα άλλα δείχνουν, οπότε είναι λογικό ότι θα συνεχίσει...
Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Το θέμα ΜΑΣ (και όχι μου) πολλών εκ των τηλεθεατών είναι ότι ενώ ξεκίνησε ως μια σοβαρή δουλειά, προκειμένου να το τραβήξουν εξαιτίας της τηλεθέασης, θα καταλήξει μια γελοία σαπουνόπερα. Καλό είναι κάποιες φορές να μπορούμε να διακρίνουμε εκείνο το κρίσιμο σημείο που ένα προϊόν οφείλει να ολοκληρώνει τον κύκλο του προτού μετατραπεί σε κάτι ευτελές.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Αυτό μάλλον το διακρίνεις εσύ. Αμφιβάλω "ΑΝ" βλέπεις τη σειρά.
Ο χρήστης Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε…
Ε λοιπόν σε πληροφορώ πως όχι μόνο τη βλέπω, αλλά δεν έχω χάσει επεισόδιο και γι' αυτό ακριβώς δεν θέλω να φθίνει. Απλώς είμαστε κάποιοι που δεν έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς θα ήταν το Διαφάνι ως Κάτω Παρτάλι...