Συνεχίζεται το «Άν ήμουν πλούσιος», αλλά...

Λογικό, γιατί αν και έχει αρκετούς καλούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες δεν κέρδισε τους τηλεθεατές, καθώς το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο.

Έτσι λοιπόν περίμενε στο… πορτοκαλί την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 αν θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο στο μέσο της σεζόν.

Ο λόγος για την καθημερινή… κωμική -όπως υποστηρίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου!- σειρά, την «Αν ήμουν πλούσιος», που με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης… πτωχαίνει το «ταμείο» του ΑΝΤ1.

 Ενώ λοιπόν σκέπτονταν πως είναι καλύτερα να σταματήσει τελικά επειδή θα δημιουργηθεί «τρύπα» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αλλά και γιατί κάποιοι… αισιόδοξοι… άγνωστο γιατί… πιστεύουν ότι η σειρά θα ανεβάσει πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα παραμείνει στον αέρα. Έτσι λοιπόν δόθηκε παράταση επεισοδίων μέχρι τον Ιούνιο, αν και κάποιοι στο σταθμό πιστεύουν πως αν και τον τρέχοντα μήνα, τον Ιανουάριο, δεν σημειώσει άνοδο στις τηλεθεάσεις τότε είναι καλύτερα να συνεχίσει το πολύ έως το Πάσχα!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια