Πρωτοφανές! Έξαλλη η Καινούργιου με τη Μέγκι: «Δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Έτσι δεν θα πάει πουθενά!»

 δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει με απόλυτα αυστηρό τόνο για τη συμπεριφορά της δικής της συνεργάτιδας, Μέγκι Ντρίο.
Μιλώντας για τη βραχύχρονη συνεργασία της Κωνσταντίνας Κομμάτα με την Ελένη Μενεγάκη και για τη σταδιακή εξαφάνιση της ηθοποιού από το πάνελ της «Ελένης», η γνωστή παρουσιάστρια

«Και εδώ η Μέγκι μας κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται καν. Και είναι εδώ 30 χρόνια επαγγελματίες και είναι στην ώρα τους πάντα κάθε πρωί με παιδιά και οικογένειες. Άσχετο, ήθελα να το πω» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να γίνει ακόμα πιο σκληρή προς τη συνεργάτιδά της λέγοντας: «Αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τους δίνονται ευκαιρίες και τώρα ξεκινάνε -γιατί η Μέγκι πήρε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από την εκπομπή αυτή- και δεν είναι συνεπής, δεν σέβονται ανθρώπους που είναι χρόνια μέσα στον χώρο δεν θα καταλήξουν πουθενά σε αυτή τη δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Σοβαρά τώρα? Έγινε αυτό το πράγμα στην εκπομπή? Πάει καλά ? Αρχικά ας μη τη διάλεγες εσύ ευθύνεσαι και το κανάλι για το τι πρόσωπα βγάζετε στον αέρα και αν είναι άχρηστα. Και δεύτερον γιατί δεν την πιάνεις να της το πεις κάτ' ιδίαν και αν δεν ακούει διώξε την. Έπρεπε να την ξεφωνίζει στον κοσμο ? Δε μας αφορά βασικά. Απαράδεκτη Καινούργιου. Ας μάθει αυτή πρώτα τρόπους που δε μπορεί να μιλήσει αν δεν συλλαβισει.η αν δεν ακούσει το ακουστικό. Ούτε θα υπερασπιστώ τη μεγκυ εγώ γέλασα όταν είδα ότι θα ναι στην εκπομπή. Αλλά αυτό που είδα ήταν τραγικό.
Ο χρήστης κωστής είπε…
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παραπάνω σχολιαστή. Απαράδεκτη η κίνηση της Καινούριου. Ουσιαστικά μόλις απέδειξε γιατί είχε δίκιο σε όλα όσα είπε για αυτήν η Ρούλα τις προάλλες. Ότι και να έχει συμβεί το λύνεις με τον άλλον προσωπικά, δεν τον κράζεις δημόσια, κυρίως όταν είναι επιλογή σου, που αντί να πάρεις έναν δημοσιογράφο που έχει σπουδάσει και ξέρει κάποια πράγματα , προτίμησες μια παίκτρια ενός trash ριάλιτι. Καλά να πάθεις Κατερίνα μου και με τον τρόπο που το αντιμετώπισες όλο αυτό, εσύ βγήκες χαμένη.