Ποιοι δεν ήθελαν τη Μαρία Κορινθίου σε φετινό τηλεοπτικό σίριαλ - Αποκαλυπτική η ηθοποιός...

0

Στο ''TV Έθνος'' μίλησε η ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο, ''Τζόρνταν''.Η ίδια μέσα σε άλλα αποκάλυψε πως κάποιοι μερίμνησαν ώστε να μην κλείσει σε τηλεοπτική σειρά της σεζόν,χωρίς φυσικά να κατονομάζει.

Πώς αποφασίσατε να κάνετε το «Τζόρνταν»;  
H επιθυμία μου να κάνω το «Τζόρνταν» ήρθε πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ο σύζυγός μου ,Γιάννης Αϊβάζης, είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο έργο στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ως υπεύθυνος της εκεί ερασιτεχνικής ομάδας. Η δουλειά τού Γιάννη τότε με είχε μαγέψει και θυμάμαι ότι είχα γυρίσει και του είχα πει χαρακτηριστικά «εμείς αυτό το έργο κάποια στιγμή θα το κάνουμε». Από τότε μουρμούραγα συνέχεια το «Τζόρνταν», ώσπου το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης σε μια συζήτησή μας γύρισε και μου είπε: «Τι είναι ο ηθοποιός; Το πολύ, αν είναι τυχερός, σαράντα παραστάσεις». Αυτή η φράση του με ταρακούνησε και του είπα αμέσως «πάμε να κάνουμε το ‘‘Τζόρνταν’’».  

Τι ξεχωρίσατε σε αυτό το έργο;  
Αυτά που ξεχωρίζω είναι το άρτια δομημένο κείμενο του έργου, ο τρόπος γραφής του και το γεγονός ότι μιλάει για τη μητρότητα. Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό έργο. 

Ο κόσμος φεύγει συγκινημένος από την παράσταση;  
Ναι, βλέπω μέχρι και άντρες να φεύγουν δακρυσμένοι. Σκοπός αυτού του έργου δεν είναι μόνο να συγκινήσει αλλά και να προβληματίσει τον κόσμο, πράγμα που το επιτυγχάνει.  

Τις κριτικές που γράφονται για εσάς τις διαβάζετε;  
Δίνω σημασία μόνο στις κριτικές εκείνες που προέρχονται από ανθρώπους που είναι γνώστες του θεάτρου. Κριτικές των ανίδεων και κάποιων που κάνουν κριτική μόνο και μόνο για να βγάλουν το μένος τους, δεν με απασχολούν. Εγώ την απάντησή μου τη δίνω πάνω στη σκηνή.  

Πώς είναι να σας σκηνοθετεί ο σύζυγός σας (Γιάννης Αϊβάζης);   
Στο έργο αυτό ο Γιάννης και εγώ γίναμε ένα. Η χημεία μας και η ίδια αντίληψη των πραγμάτων πάνω σε αυτό το έργο νομίζω ότι είναι κάτι που φαίνεται και πάνω στη σκηνή.  

Η  τηλεόραση σας λείπει;  
Έχω χρόνια να δουλέψω στην τηλεόραση και είναι επιλογή μου. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν είναι και κάτι που με προβληματίζει.  

Αυτήν τη σεζόν, σας έγινε πρόταση να συμμετάσχετε σε κάποιο σίριαλ;  
Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι φρόντισαν να βάλουν το χεράκι τους για να μην παίξω σε μία από τις σειρές της φετινής σεζόν. 

Στεναχωρηθήκατε;  
Θυμώνω περισσότερο με αυτά. Δεν στενοχωριέμαι, γιατί τα έχω φάει με το κουτάλι είκοσι χρόνια τώρα που είμαι στον χώρο. Μέσα από κάτι τέτοιες δυσκολίες εγώ προσωπικά βγαίνω πιο δυνατή. Και αυτό αποδείχθηκε και με το «Τζόρνταν». Είναι ένα έργο που πραγματικά ήθελα να κάνω και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα. 

Υπάρχει κάποιο σίριαλ που ξεχωρίσατε τη φετινή σεζόν και στο οποίο θα θέλατε να πρωταγωνιστείτε;  
Υπάρχουν πολλές αξιόλογες δουλειές στην τηλεόραση σήμερα, όπως το «Κόκκινο Ποτάμι» και οι «Άγριες Μέλισσες»...

Τι σας ενοχλεί στον χώρο που κινείστε;  
Με εξοργίζουν η αμορφωσιά και οι άνθρωποι που δεν σέβονται.  

Αν δεν ήσασταν ηθοποιός, τι θα θέλατε να είστε;  
Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω στη ζωή μου ήταν ωκεανογράφος, το δεύτερο αρχαιολόγος, το τρίτο δημοσιογράφος ,και το τέταρτο φωτογράφος. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω δεν θα μπορούσα να ήμουν κάτι άλλο εκτός από ηθοποιός.  



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !