Ο Σάββας Πούμπουρας αποκαλύπτει για τις φάρσες που έκαναν έξαλλους Ουγγαρέζο και Σαμαρά


Συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής  μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει, το Best Friend’s Fear. Όπως αποκάλυψε, μερικά από τα «θύματα» του δεν είχαν και την πιο ψύχραιμη αντίδραση, με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συγκαταλέγονται μέσα σε αυτά.

«Οι φάρσες επιστρέφουν και μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι γι’ αυτό. Είναι κάτι που αγαπώ, το γνωρίζω καλά έπειτα από τρεις σεζόν με φάρσες και πραγματικά δούλεψα πολύ για το Best Friend’s Fear. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μπορώ να σου πω ότι είχα μεγάλη ανυπομονησία να δω την εκπομπή», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.


Βλέποντας το τρέιλερ διαπιστώσαμε ότι στο «BFF» κάνεις φάρσες και σε celebrities. Υπήρξε κάποιος που αντέδρασε περίεργα;

Ο Τρύφων Σαμαράς. Έφτασε στο σημείο να μου εκσφενδονίσει διάφορα αντικείμενα. Το πρώτο δεν με πέτυχε, αλλά το δεύτερο με πέτυχε πάνω στο πόδι και με πόνεσε πολύ!


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πώς αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι του έκανες φάρσα;

Γνωρίζω ότι ο Δημήτρης είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και ήθελα πολύ να του κάνω φάρσα. Στην αρχή έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, οπότε άκουσα διάφορα, αλλά τελικά τα βρήκαμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια