Η μεταμεσονύκτια απάντηση του ΣΚΑΪ στην απάντηση των ΑΡΒΥΛΑ - Δείτε τη συνομιλία του Κανάκη με το κανάλι!

Πριν από λίγη ώρα, οι τηλεοπτικοί συντάκτες λάβαμε από τον ΣΚΑΪ την ανακοίνωση-απάντηση του καναλιού προς τα λεγόμενα των συντελεστών του ''Ράδιο Αρβύλα'', που κυκλοφόρησε σήμερα. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο ΣΚΑΪ αλλά και τις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται».

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα».

«Σε ό,τι αφορά ,όμως, τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε ''κίνδυνο'' και φθορά».

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο...».

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…». 

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά τη συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση των ΑΡΒΥΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δε θα αντέξουμε και τρίτη σεζόν το prime time να πάει χάλια ? Χαχαχαχαχχαα έχω λιώσει. Ρε τι προβλήματα έχει ο κόσμος.
Ο χρήστης georgegr123 είπε…
Περίεργη και βιαστική ανακοίνωση. Ακόμα και νομικά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει το ΣΚΑΪ να βγάλει κάποια αποσπασκατικα κομμάτια της αλληλογραφίας δημόσια. Δεν ξέρω πως αυτή η ανακοίνωση εγκρίθηκε απτό νομικό τμήμα
. Μου Φαίνεται τελείως κίνηση πανικού με μεγάλη προχειρότητα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν αντέχουν να χάνουν εκεί στον Σκάι και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα....
Σίριαλ κατάντησε όλη η φάση.