Απροσδόκητη άνοδος...

Είναι μία από τις σειρές του Alpha που ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Σπίτι είναι» που παρά το αξιόλογο καστ, δεν είχε τις σπαρταριστές ατάκες και το γέλιο που περιμένουν οι τηλεθεατές από μία κωμωδία, με αποτέλεσμα να σημειώνει μονοψήφια από την αρχή της σεζόν. Για αυτό, σίγουρα προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα το σίριαλ ανέβηκε αισθητά σε νούμερα τηλεθέασης, πετυχαίνοντας γύρω στο 15% και τις δύο μέρες προβολής του. Διανύουμε βέβαια μία «νεκρή» περίοδο από άποψη ανταγωνισμού, οπότε είναι νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα, καθώς από Δευτέρα έρχεται στο Star ο τυφώνας “MasterChef”.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Άγγελος Λάλας είπε…
η άνοδος στο μεγαλύτερο μέρος της οφείλεται στο lead in από το Έλα στη θέση μου για αυτό και αν δείτε τα νούμερα σε κάθε δεκαπεντάλεπτο θα προσέξετε ότι στο πρώτο τέταρτο αυτή την εβδομάδα έκανε 18 και στα άλλα δύο τέταρτα έπεσε 12-13...Εκτός όμως από αυτό πιστεύω ότι εδώ και λίγο καιρό η σειρά έχει ανέβει και σε αισθητά και σε χιούμορ και πλοκή συγκριτικά πάντα με τα πρώτα επεισόδια...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το σενάριο,οι ατάκες και το μισό καστ χαλάνε την σειρά.
Οι πάσες για μένα είναι τελείως αδιάφορες,γιατί Βλέπουμε και κάτι άλλα προγράμματα που ξεκινάνε με χαμηλές πάσες και τις κάνουν 2 με 3 φορές επάνω η παίρνουν υψηλή και την κατεβάζουν.

Η Πάσα δεν κάνει το παιχνίδι και το κάνει το τηλεκοντρόλ....
Απλά είναι τα πράγματα!!!
Μάθαμε τις πάσες οι οποίες δεν ισχύουν για τα περισσότερα...