Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε»

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Καλό μεσημεράκι”. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, και στην φημολογούμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

“Θα σου πω ότι, πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή προς τον Νίκο Μουτσινά.

 “Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές. Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως,όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα. Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια