Θανάσης Βισκαδουράκης: "Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου"


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι YES” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σχέση του σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για την επιτυχία του GNTM.


“Ευτυχώς το GNTM περνάει το μήνυμα να μην γίνονται όλα τα γυναικεία κορμιά μες στο τατουάζ” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης προσθέτοντας πως “η τηλεόραση είναι ένα σόου. Πρέπει να πουλήσουμε. Ο άλλος κάθεται στον καναπέ, δες το εκεί και άστο… Μην ασχολείσαι πολύ. Μόνο που έχει τέτοια όμορφα κορίτσια περιττεύει η κριτική”.


“Όταν το 2006 ήμουν από τους πρώτους ηθοποιούς που έγιναν παρουσιαστές θεωρούνταν αμαρτία! Μου κόστισε στο θέατρο” παραδέχθηκε ειλικρινώς ο ηθοποιός. “Για αυτό γύρισα στο θέατρο, μου κόστισε η τηλεόραση” συμπλήρωσε, επίσης, με χαμόγελο. “Στη ζωή κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Σε όλους κλείνει πόρτες η τηλεόραση και το θέατρο και η ζωή η ίδια. Δεν ξεχωρίζει η τηλεόραση από την καθημερινότητα μας”. 


Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκείνος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του. “Έλα μωρέ! Είναι παλιό θέμα! Έπαιξε. Το λάθος μου ήταν… Τι το συζητάμε; Άστο, ας μην το συζητάμε. Δεν έχει λόγο όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες τσακώνονται. Αυτό είναι το ωραίο στη σημερινή εποχή. Να τσακώνεσαι. Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα” ομολόγησε, συνεχίζοντας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ενώ πρόσθεσε πως “και να τα βρούμε δεν θα ξεχαστούν. Ο άντρας έτσι είναι. Έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Η ζωή έχει και το αλάτι και το πιπέρι και την πάπρικα”!


Τέλος, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν συμπαθεί τα social media και τους προσωπικούς του λογαριασμούς διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου η σύζυγος του!Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια