Συγκλόνισε η Αποστολία Ζώη στα “Μεσάνυχτα” – «Είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει ακόμα»


Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” την Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τι την οδήγησε να εγκαταλείψει, μέσα σε μια νύχτα, την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια των γονιών της.

«Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα. Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη. Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Αποστολία Ζώη.Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Κοπέλα μου αυτό δε συνηθίζεται εύχομαι όμως στη ζωή σου να ρθουν πολλές χαρές από εδώ και πέρα. Όντως στο nomads είχε βγάλει μια πλευρά του εαυτού της αρκετά κακη και φαινοταν ότι ήταν κάπως. Και το κανάλι βέβαια την ξέσκισε είχε γίνει χαμός τοτε με όσους το παρακολουθούσαν. Εύχομαι να βγήκε δυνατή και να προχωράει πάντα.