Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά;

Χρήστος Παναγούλης
0

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό Μεσημεράκι”. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ κουβέντιασε για όλα με τον ηθοποιό και παρουσιαστή, ενώ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και σε εκείνη της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

“Τα παιδιά αγαπούν αυτά που τους μαθαίνουν οι γονείς τους. Η Φαίη και εγώ θεωρώ πως είμαστε δύο εξαιρετικοί γονείς, πολύ πάνω από τα παιδιά μας, πολύ τρυφεροί γονείς και εκείνοι που συγκινούμαστε εύκολα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Η χαρά που παίρνεις από τα παιδιά σου είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος” πρόσθεσε.

“Πηγαίνω κάθε απόγευμα και κάθομαι να παρακολουθώ τον γιο μου, τον Γιάννη που κάνει προπόνηση πόλο. Αν μου πεις πως θα κάνω κάθε μέρα 30% τηλεθέαση για έναν χρόνο ή θα σε κοιτάξει ο γιος σου και θα σου κάνει νεύμα την ώρα που θα βάλει ένα γκολ στην προπόνηση, ας κάνω 3% με ενδιαφέρει το κοίταγμα του γιου μου” παραδέχθηκε γλυκά ο παρουσιαστής του “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Όσον αφορά τη δημοτικότητα, τόσο του ίδιου όσο και της Φαίης Σκορδά, σε σχέση με τη διαχείριση προς τα παιδιά, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: “Τα παιδιά μας ξέρουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά δουλεύουν στην τηλεόραση. Ότι είναι μια δουλειά και το αντιμετωπίζουν ακριβώς έτσι. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό έχει και μια αναγνωρισιμότητα. Τους έχουμε πει και οι δυο πως αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δουλειά. Δεν κάνει να είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι από άλλους ανθρώπους επειδή πάμε στο σούπερ μάρκετ και μας χαιρετούν. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει να καταλάβουν ποια είναι η ουσία των πραγμάτων. Όχι ότι αυτό μας καθιστά κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους”.

Με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Νίκος Μουτσινάς προσέδωσε στον καλεσμένο του τον χαρακτηρισμό “ζωντοχήρος” με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά. “Δεν πετάω τη σκούφια μου να ξαναπαντρευτώ. Δεν το αποκλείω, έγινε. Η οικογένεια είναι τα παιδιά και θεωρώ ότι η Φαίη είναι η μάνα των παιδιών μου άρα είναι οικογένεια μου. Με την μάνα των παιδιών μου έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, όχι μόνο λόγω των παιδιών, μιλάμε καθημερινά και για τα προσωπικά μας θέματα. Όχι, τα ερωτικά. Εννοώ πως μιλάμε για την δουλειά”.

“Και ήθελα να σε ρωτήσω εάν ξέρεις κάτι για την Φαίη;” πρόσθεσε αμέσως ο Νίκος Μουτσινάς, με τον καλεσμένο του να απαντά γελώντας: “σε πρόλαβα επειδή κατάλαβα πως εκεί θα το πας”!

“Με την Φαίη συζητάμε τι έγινε στον ΣΚΑΪ, τι έγινε στον ΑΝΤ1… Μέχρι εκεί… Εάν έχω γνωρίσει μια κοπέλα ή έχει εκείνη γνωρίσει κάποιον, δεν τα λέμε”, εξήγησε με σαφήνεια ο παρουσιαστής.
Στην ερώτηση, τέλος, εάν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κάποια σχέση, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σαφής και μονολεκτικός: “όχι”.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !