Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχουμε φάει πόρτα από την ΕΡΤ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ποδαρικό στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου έκαναν, το πρωί του Σαββάτου, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο “Έλα χαμογέλα” και μίλησε για το ενδεχόμενο να τους δούμε σύντομα σε μια εκπομπή στο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο Δημήτρης εξήγησε γιατί “ναυάγησε” η συνεργασία με την ΕΡΤ.

“Πολλά χρόνια είναι της μόδας τα ζευγάρια στην τηλεόραση αλλά για πολλά χρόνια η Αντιγόνη αντιστέκοταν σε αυτή την σκέψη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς προσθέτοντας πως “τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια πως έχει μπει λίγο το μικρόβιο γιατί μας αρέσει πάρα πολύ”.

Όταν, δε, ο ηθοποιός δήλωσε πως θα μπορούσαμε να τους δούμε σε μια εκπομπή που να αφορά τα παιδιά, η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε τις συζητήσεις που ο ίδιος είχε προδώσει πως έκανε με τη δημόσια τηλεόραση για μια σχετική εκπομπή.

“Νομίζω ότι έχουμε φάει λίγο πόρτα από την ΕΡΤ! Ενώ είχαμε πάρει έγκριση και είχε περάσει η πρόταση, τελικά έγινε μια ανάκληση της δουλειάς αυτής” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς. “Ήταν μια εκπομπή για παιδιά, είχαμε κάνει έναν πιλότο, είχε εγκριθεί και προχωρούσε. Άμα δεν κάνει και η ΕΡΤ κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έχει καθόλου εμπορικό χαρακτήρα αλλά πιο πολύ εκπαιδευτικό χαρακτήρα… Αλλά δυστυχώς η αλλαγή της διοίκησης έφερε και αλλαγή σε αυτό. Οπότε είμαστε στον πάγο”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !