Μετά το Μεξικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστής και στο Ιράν


Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο έδωσε συνέντευξη  Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας ότι μετά την συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, συνεχίζει την διεθνή καριέρα με νέα σειρά που γυρίζεται στο Ιράν αυτή τη φορά.

“Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδη τα χρήματα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την τελευταία περίοδο στο Ιράν, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόδωσε πως κυρίως ανησυχεί η μητέρα του και τα κοντινά του πρόσωπα αλλά “είναι η δουλειά μου και θα πάω να την κάνω καλά.

“Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και Περσικά για να συνεννοούμαι εκεί” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια