Ο Σόλων Τσούνης αποχωρεί από το “Έρωτας μετά” και αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι

Χρήστος Παναγούλης
0

Στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη ο Σόλων Τσούνης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της σειράς «Το Σόι σου» αλλά και στην αποχώρηση του από την άλλη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά».

Όταν η δημοσιογράφος του STAR ρώτησε τον ηθοποιό για την συμμετοχή του στο σίριαλ “Έρωτας μετά”, εκείνος είπε με χαμόγελο “Θα σου πω ότι σταμάτησα από το Έρωτας Μετά. Πρώτη φορά το λέω γιατί έγινε πρόσφατα. Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες. Είχαμε κανονίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και στην πορεία τους οδηγεί κάπου αλλού. Αυτό δεν με κάλυψε, πολύ απλά, φιλικά και ωραία είπα να σταματήσουμε. Είπαμε πως είναι καλύτερο να διακόψουμε τη συνεργασία. Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω” ανέφερ ο ηθοποιός.

Σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του Alpha που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια, ο Σόλων Τσούνης σημείωσε πως “όταν ξεκινούσαμε το Σόι δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση πως θα κρατήσει πέντε χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι συνάδελφοι περνάμε ακόμα μια φάση πένθους. Είμαστε όλοι σε ένα σοκ που σταμάτησε η σειρά. Το καλοκαίρι, που ήμουν σε περιοδεία με την Λωξάντρα δεν υπήρχε περιοχή στην επαρχία που να μη με πιάσουν να με ρωτήσουν γιατί τελείωσε η σειρά. Όλα όμως τελειώνουν και είναι ωραίο να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ”.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !