''Ζηλεύω πραγματικά τους ηθοποιούς που παίζουν στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ''


Στις ''Άγριες  Μέλισσες'' , ο Τάσος Χαλκιάς κρατά τον ρόλο τού Μάρκου Σεβαστού, τον οποίο και βλέπουμε μόνο όταν γίνεται ''ταξίδι'' στο παρελθόν. Ο ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος και μέσα σε άλλα απαντά για αυτή τη συνεργασία και για την επιτυχία του σίριαλ.


Πρόσφατα σας είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυθήκατε τον Μάρκο Σεβαστό. Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτήν τη συνεργασία;  

Είναι μια παρουσία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Οποτεδήποτε υπάρχει ένα πισωγύρισμα της ιστορίας για να ενθυμίσει κάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία. Τουλάχιστον αυτό έχουμε συζητήσει με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτη, και τους σεναριογράφους. Από κει και πέρα το πότε και το πόσο συχνά θα συμβαίνει, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.  

Σε ανάλογο ρόλο, πάντως, δεν σας έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση...  

Εγώ είτε στην τηλεόραση, είτε οπουδήποτε αλλού ,κάνω μόνο διαφορετικά πράγματα, το ίδιο πράγμα δεν το έχω κάνει ποτέ μου. Τα διαφορετικά μου αρέσουν. Άλλωστε, όλοι οι ηθοποιοί διαφορετικά προσπαθούν να κάνουν, αν και καμια φορά εγκλωβίζονται σε ίδιους ρόλους και δεν είναι εύκολο να το πετύχουν.  

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο, και με τους υπόλοιπους συντελεστές;  

Εξαιρετική, μοναδική εμπειρία. Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι οι συνάδελφοί μου που συμμετέχουν σε αυτήν τη δουλειά. Προσωπικά, επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι στην ελληνική μυθοπλασία η δημιουργία τέτοιων ρόλων, με τέτοια λεπτομέρεια θεατρικού χαρακτήρα είναι λίγο σπάνια. Από αυτήν την άποψη οι συνάδελφοί μου είναι πάρα πολύ τυχεροί που συμμετέχουν σε αυτήν τη σειρά. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης-σκηνοθέτης, όπως και οι συνάδελφοί του σκηνοθέτες. Η ατμόσφαιρα γενικά είναι καταπληκτική. Θα ήταν πραγματικά μεγάλη μου χαρά όσο πιο σύντομα γίνεται να ξανασυμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά. Ζηλεύω πραγματικά τους συναδέλφους μου που είναι σε αυτήν τη δουλειά.  

Αληθεύει ότι δεν έχετε λάβει αμοιβή για τη συμμετοχή σας στις «Άγριες Μέλισσες»;  

Βεβαιότατα ισχύει. Φιλική ήταν η συμμετοχή μου. Δεν θα είναι δυνατόν, δεν είχα λόγο για δύο επεισόδια που τελείωσα σε μιάμιση μέρα να συζητήσω κάτι το οικονομικό. Αν η δουλειά συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια αμοιβή. Μέχρι τώρα, πάντως, η συμμετοχή μου ήταν φιλική.  

Τι είναι αυτό που καθιστά μέχρι στιγμής τις «Άγριες Μέλισσες» μια σειρά ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό;  

Είναι μια μυθοπλασία που έχει μια ένθερμη και σύγχρονη αλήθεια. Διαδραματίζεται στην ελληνική επαρχία, αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτήν την κοινωνία οι Νεοέλληνες δεν την ξέρουν. Η πλοκή επίσης είναι το μυστικό που κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια