Γιάννης Μπέζος: "Τα ριμέικ παλιών σειρών δεν έχουν κανένα νόημα"


Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, όπου δεν δίστασε να κατακεραυνώσει την μόδα των σίκουελ και την επιστροφή παλιών αγαπημένων σειρών.
“Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν.
Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες των παλιών σειρών καθόλου. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα.
Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε!”, ανέφερε ο ηθοποιός.Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Σακης είπε…
Όσα δε φτάνει η αλεπού .θα ήθελε να έκανε έστω κι μια παλιά σειρά του ξανά 51% αλλά ας αρκεστεί με τα 17αρια της φριτεζας
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Μα δεν είπε κάτι κακο ο άνθρωπος βρε Σάκη. Είναι κακο να μη θέλει να βλέπει τον εαυτό του σε αναβίωση παλιού ρόλου ? Και δεν είναι τα νούμερα το θέμα μόνο αλλά αν είναι να γυρίσει σαν κακέκτυπο εγώ τον προτιμώ στη φριτεζα. Είναι απίστευτο σίριαλ αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα πολύ πετυχημένο σκληρό ριάλιτι.