Η Άννα Μπουσδούκου μιλάει για την αποχή της από την τηλεόραση...

Επί σειρά ετών ήταν στον ΣΚΑΪ, τα τελευταία χρόνια μάλιστα ως κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Αποχώρησε όμως, δύο χρόνια πριν και σε ανύποπτη στιγμή εξήγησε ότι «δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση.

«Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα». Τούτα, σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Down Town».

Εκτοτε, εργάζεται σε κομβική θέση στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ρόλο συμβούλου. Και τις προάλλες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θεσμικών προσωπικοτήτων, μελών της κυβέρνησης, του κλήρου και της Βουλής έλαβε βραβείο από το ίδρυμα Μπότση.

Εν προκειμένων το βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης» για την συμβολή της στην ίδρυση και διοίκηση του iMEdD – incubator for Media Education and Development καθώς και τον ρόλο της στο ΙΣΝ, σε σχέση με υποστηρικτικές πρωτοβουλίες και δράσεις του εις όφελος της κοινωνίας και της ποιοτικής δημοσιογραφίας.


Η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου είναι διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια του iMEdD – incubator for Media Education and Development. Από το 2016, η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου είναι επίσης σύμβουλος του ιδρύματος σε δωρεές για την ενίσχυση της δημοσιογραφίας και έχει την επιμέλεια και παρουσίαση της μηνιαίας σειράς εκδηλώσεων του «Διάλογοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια