Λάουρα Νάργες: Το μήνυμα για το σώμα της και τα σχόλια που ακούει για τα κιλά της

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τον τελευταίο χρόνο η Λάουρα Νάργες έχει αρχίσει να είναι πιο εκδηλωτική στον τρόπο που αντιδρά σε σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση. Η αλλαγή στον σωματότυπο της φαίνεται πως προκάλεσε και σχόλια από τους ακόλουθους της στα social media και αρκετά απ΄αυτά είναι άκομψα και διόλου ευγενικά, για να το πούμε με επιείκεια.

Γι΄αυτό και η παρουσιάστρια έχει προβεί σε αναρτήσεις που φανερώνουν την ενόχληση και την οργή της για το πώς αντιμετωπίζεται το σώμα της και η διαφορά του ενδεχομένως σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Λάουρα Νάργες εξηγεί για άλλη μια φορά ότι δεν αφορά κανέναν η εξωτερική της εμφάνιση και πώς ο μόνος λόγος για να αλλάξει κάτι θα είναι η υγεία της και τίποτε άλλο.
«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω…).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !