Ολο το παρασκήνιο της αποχώρησης Τρυφίδου από τον Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Παρελθόν αποτελεί η Ελεάνα Τρυφίδου για τον ΣΚΑΪ, την εκπομπή “Μεσημέρι” αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η αιτία;

Διάσταση απόψεων αναφορικά με την θεματολογία της εκπομπής. Το πιο περίεργο από όλα δεν υπήρχε καμία ένταση σήμερα που να μαρτυρούσε όσα θα συνέβαιναν το απόγευμα μερικές ώρες μετά το τέλος της εκπομπής και αφότου ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποχωρήσει από το κανάλι. Το τηλέφωνο στο γραφείο χτύπησε και μια φωνή από τη διοίκηση ανακοίνωσε στην Ελεάνα Τρυφίδου την απόλυσή της και μάλιστα από σήμερα αφού αύριο η εκπομπή θα βγει με αντικτατάσταση εκ των έσω.

Η ίδια είχε εκδηλώσει δυο φορές όλο το προηγούμενο διάστημα την επιθυμία της να παραιτηθεί μετά τον ατυχή σχολιασμό του περιστατικού με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ και δεν ήταν λίγοι οι τσακωμοί που ακολούθησαν του συμβάντος. Αυτό ήταν ουσιαστικά που της χρέωσε τόσο το κανάλι και δη η Ευη Κουτσαφτάκη με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων όσο και ο παρουσιαστής αφού θεώρησαν ότι δεν τον προστάτεψε ως όφειλε με την ψυχραιμία που θα πρέπει να διακατέχει τέτοιες ώρες τον αρχισυντάκτη μιας εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχολιασμό αυτόν τον πλήρωσε το κανάλι ακριβά καθώς το πρόστιμο του ΕΣΡ φτάνει τα 150.000 ευρώ, ενώ από 20 έως και 24 Ιανουαρίου η εκπομπή κατεβάζει ρολά. Πάντως, να θυμίσουμε ότι η Ελεάνα Τρυφίδου ήταν πέρσι αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” και σε αντίθεση με όσα πιστεύουν κάποιοι η Ελεάνα δεν παραιτήθηκε για να πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά απολύθηκε από τον ΑΝΤ1.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !