Ντέπυ Γκολεμά: η σκληρή κριτική στον Νίκο Χτζηνικολάου


Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε η Ντέπυ Γκολεμά στον Νίκο Χατζηνικολάου, μέσα από την στήλη της «Μέχρι Κεραίας». Η γνωστή τηλεκριτικός έριξε τα βέλη της στον δημοσιογράφο με αφορμή τις συνεντεύξεις που παίρνει στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω». Συγκεκριμένα έγραψε:

"Ν όπως Νίκος Χατζηνικολάου. Ειδήσεις μια χαρά, “Ενώπιος ενωπίω” μια συμφορά! Τέτοιες συνεντεύξεις ούτε το 80 δεν παίρναμε. Η μάλλον το 80 παίρναμε καλύτερες γιατί υπήρχαν ονόματα. Εξαίρεση η Ρούλα, που συγκίνησε….."

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Σωστή. Εντωμεταξύ μόνο 1-2 πολιτικές εκπομπές έκανε, όλες οι υπόλοιπες ήταν καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Κρίμα.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Unknown
Μα το Ενώπιος ενωπίω δεν είναι πολιτική εκπομπή.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Στο μέγκα όταν ο Χατζηνικολάου έκανε το ενώπιος έκανε και 2η εκπομπή, πολιτική, τους Διαξιφισμούς, κάτι σαν τον ενικό. Το ενώπιος ενωπίω το έκανε μόνο στις μεγάλες γιορτές και αργίες και ήταν όντως καλλιτεχνικού περιεχομένου. Φέτος όμως ο Χατζηνικολάου έχει κάνει μόνο καλλιτεχνικές συνεντεύξεις με εξαίρεση αυτή του πρωθυπουργού και ίσως άλλη μία στην αρχή της σεζόν. Έκτοτε μόνο ηθοποιοί και τραγουδιστές. Λες και δεν υπάρχουν σοβαρά πολιτικά θέματα στην χώρα.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Αρχικά το ενώπιος ενωπίω δεν είναι πολιτική εκπομπή. Και δεύτερον μην περιμένεις φίλε unknown να ασχοληθούν με την πολιτική. Γλύφουν ασυστολα τη δεξιά.