Ντορέττα Παπαδημητρίου και Νίκος Αλιάγας οι επικρατέστεροι για το «Big Brother»;


Με το «My style rocks» να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία από εδώ κι εμπρός όλες οι δυνάμεις του ΣΚΑΪ είναι στραμμένες πλέον στο Big Brother.

Ολα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα γυριστεί στην Ελλάδα αν και αρχικά υπήρξαν κάποιες σκέψεις να γίνει στην Πολωνία. Οσο για τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια που θα παρουσιάσει το παιχνίδι εξακολουθεί να παραμένει ο μεγάλος πονοκέφαλος του παιχνιδιού.

Οι επιτελείς ψάχνουν μια γυναίκα δημοσιογράφο αλλά με τα περιθώρια να στενεύουν κάνουν κι άλλες σκέψεις εναλλακτικές. Ετσι, μετά την Πόπη Τσαπανίδου που έχει δεχτεί ήδη πρόταση για την παρουσίαση του παιχνιδιού, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει, φαίνεται πως πολύ σύντομα το κανάλι θα απευθύνει πρόταση σε δυο πρόσωπα έκπληξη τα ονόματα των οποίων έπεσαν στο τραπέζι.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου, πρόκειται για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει ξανασυνεργαστεί με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, ενώ ολοκλήρωσε και τη συνεργασία της με τον ALPHA και τη σειρά που πρωταγωνιστούσε αλλά και για τον Νίκο Αλιάγα που έχει χρόνια να συνεργαστεί με ελληνικό κανάλι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια