Ριάλιτι ή σειρές ο ALPHA;

Σε πλήρες μεταβατικό στάδιο βρίσκεται ο ΑLPHA, καθώς δεν έχει αποφασίσει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί την επόμενη σεζόν στην prime time. Από τη μία, υπάρχουν οι φωνές που επιμένουν στην επένδυση της μυθοπλασίας και από την άλλη δεν είναι λίγα τα στελέχη που θεωρούν ότι είναι καλύτερο να κατέβουν στη «μάχη» με κάποια ριάλιτι.

Αυτό που φαντάζει πιο πιθανό είναι ένας συνδυασμός, αν και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι το STAR (το αδελφάκι του ALPHA) έχει κατακλυστεί από τα ριάλιτι, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να μη θέλουν να το ανταγωνιστούν με ομοειδές προιόν.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Ο Άλφα πρέπει να επιμείνει στις σειρές!
Τόσα χρόνια του χάρισαν απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης,θα είναι μέγα λάθος να αλλάξει εντελώς το προφίλ του, επειδή μια σεζόν έκανε κακές επιλογές ή κακό προγραμματισμό.
Θυμίζω ότι το 2017 (επί εποχής Σαρβαιβορ 1) είχε πανικοβληθεί και είχε φέρει στην απογευματινή ζώνη το ριάλιτι "το καλύτερο ζευγάρι" που πάτωσε!
Επίσης, θυμίζω ότι όταν ο ΑΝΤ1 βρέθηκε σε παρόμοια θέση δύο χρόνια πριν η μυθοπλασία ήταν αυτή που τον ανέβασε,ενώ Nomads,DWTS,Final Four δεν τα κατάφεραν.
Με τα ριάλιτι δε χτίζεις κοινό.
Το παράδειγμα του Σταρ που κατάφερε να κρατήσει ψηλά και το gntm 2,αλλά και δύο σεζόν μάστερ σεφ οφείλεται στην πολύ έμπειρη εταιρία παραγωγής που κάνει άριστο καστ.
Αμφιβάλλω αν ο Άλφα μπορεί να υποστηρίξει τέτοια προγράμματα.
Υ.Γ. αν σταρ,ΣΚΑΪ και άλφα επενδύσουν του χρόνου σε ριάλιτι, δίνουν την ευκαιρία στο Μέγκα να ξαναβρεί τη θέση του στις επιλογές του κόσμου, αφού είναι γνωστό ότι θα βασιστεί στη μυθοπλασία.