Παραμένει στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη;


Μπορεί τον τελευταίο καιρό να πληθαίνουν τα σενάρια αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς μέσα από την στήλη του Melasblog, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει κάνει προχωρημένες επαφές για την παραμονή της στο κανάλι. «Ε, οσονούπω θα αρχίσουν και τα σενάρια για το «πού πάει η Ελένη;» αφού το συμβόλαιό της με τον ALPHA λήγει. Μην βιάζεστε. Η πιο έξυπνη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης… και όχι μόνο… έχει κάνει από τώρα τα κουμάντα της. Και δεν χρειάστηκε να πάει μακριά. Οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Και για να μην μπερδεύεστε, βρίσκονται σε πολύ καλό… διάδρομο!» έγραψε ο δημοσιογράφος προκαλώντας ερωτηματικά.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Tzim P είπε…
Σταρ. Ξεκάθαρα. Μήπως αντικαταστήσει την εκπομπή της Ζήνας και αλλάξει ώρα η Ζήνα ή πάει ΣΚ. Ή μήπως μπει μετά και αντικαταστήσει τον ντετέκτιβ Μονκ...αν κλείσει εκεί.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Μα και το σταρ τον ίδιο ιδιοκτήτη έχει.
Η νέα διοίκηση του άλφα ζήτησε μειώσεις στους μισθούς των παρουσιαστών. Δε θα δώσουν τα χρήματα στην Ελένη ως Άλφα,αλλά θα την πληρώνουν ως Σταρ;