"8 Λέξεις": Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο Αλέκος πιέζει την Ηλιάνα και τελικά του ομολογεί ότι ξαναέπεσε θύμα απαγωγής. Με τον Μιχαήλ εκτός του κάδρου των υπόπτων, αναρωτιούνται ποιος άλλος έχει λόγο να παίζει αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι μαζί της. Παράλληλα, η Αγγελική συνεχίζει να παρακολουθεί το ατελιέ του Οδυσσέα κι ενημερώνει την Ηλιάνα για την κάθε τους κίνηση.

Ο Μάρκος κάνει την πρώτη επιχειρηματική επίθεση στον Άκη, αλλά εκείνος δεν σκοπεύει να την αφήσει αναπάντητη. Η Έρση πέφτει τυχαία πάνω στην Ηλιάνα κι η συμπεριφορά της την προβληματίζει. Η Ιφιγένεια συνεχίζει να επιμένει με το θέμα του γάμου κι επισπεύδει τις διαδικασίες. Ο Λουκάς αρχίζει να ζηλεύει τη σχέση του Σίμου και της Σμαράγδας.

Η Ηλιάνα τονίζει στην Αγγελική να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο κομμάτι της παρακολούθησης του ατελιέ. Παρόλα αυτά η Φωτεινή εντοπίζει πως μια γυναίκα είναι συνεχώς παρκαρισμένη στη γειτονιά και το λέει στον Οδυσσέα. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να βάλει νερό στο κρασί του και να πάνε στον γάμο της Ιφιγένειας, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Ο Άκης περνάει στην αντεπίθεση και κηρύσσει τον πόλεμο στον Μάρκο.

Ο Αλέκος δεσμεύεται να βοηθήσει την Ηλιάνα να βρει ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να την τρελάνει, ενώ ο Δημήτρης συγκρούεται ανοιχτά με τον Μητροφάνη, θεωρώντας πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Η Εύα απορρίπτει την επαγγελματική πρόταση του Μάρκου, γεγονός που φτάνει και στα αυτιά της Ναυσικάς. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Έκτορα, προκαλεί τη ζήλια της Στέλλας. Η Σμαράγδα εξομολογείται στον Λουκά πως δεν θέλει να κάνει πια το παιδί του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !