Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Τετάρτη 29/1/2020

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Τετάρτη 29/1/2020;
ΚΑΝΑΛΙ - 18/54

STAR 24,2
ANT1 15,7
ALPHA 10,5
ΣΚΑΙ 12,8
ΟPEN 6,9
ΜΑΚ 1,9
ΕΡΤ1 3,2

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Το σταρ κορυφή. Μπράβο του. Και δεν είναι ότι ευθύνεται μόνο το μάστερ σεφ απλά ήρθε και ολοκλήρωσε την επιτυχία γιατί από το πρωί έχει επιτυχίες ολη τη μέρα.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Φασκεις και αντιφασκεις steve.στο μάστερ σεφ οφείλει το κανάλι τα νούμερα που κάνει..το μάστερ σεφ ευθύνεται για τα νούμερα κου κου και ζήνας γιατί πριν βγει το μάστερ σεφ και πριν αρχίσουν να το συζητανε τα πρωιναδικα του σταρ ήταν σε χαμηλά νούμερα.το shopping star κούρασε και έπεσε λόγο κι του μουτσινα-my style rocks...το τουρκικό τους κάνει μονοψήφια.
Μόνο ο τροχός που δεν έχει κάποια σύνδεση με το μάστερ σεφ τα πηγαίνει πολυ καλα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σάκης οι κούκου και η Ζηνα κάνανε νούμερα γύρω στο 15 και πριν το μάστερ σεφ και οι κούκου χάνουν την τελευταία ώρα επειδή έχουν μαγειρική και δωροθέτες ενώ η Καινούργιου έχει τηλεφωνικές οπότε τα δύο προϊόντα είναι ανόμοια. Οι κούκου έχουν μι; αξιοπρέπεια και δεν ντρέπεσαι να βλέπεις τηλεόραση. Η Ζηνα το προϊόν της είναι πολύ δυνατό και έχει χτίσειτο κοινό της με σταθερό προϊόν. Το shopping star κάνει μέσο όρο πάνω από 20% και το τουρκικό έκανε πάντα μονοψήφια στα νεακικα αλλά το έχουν γιστι κάνει καλά νούμερα στο σύνολο. Οπότε θα συμφωνήσω με τον Steve ότι με το μάστερ σεφ απλά ήρθε και έδεσε η πρώτη θέση μιας και ο αντένα προηγειτω τόσο καιρό λόγο Μελλισων.
Ο χρήστης maria13 είπε…
Unknown θα συμφωνήσω με τον Σάκη. Παρόλο που οι Κου Κου μου είναι συμπαθείς και είναι το μόνο πρωινό που δεν στηρίζεται στην αναπαραγωγή προγραμμάτων άλλων καναλιών, στο διάστημα ανάμεσα στα δύο ριαλιτυ του Σταρ ήταν τρίτο πρόγραμμα τις περισσότερες ημέρες.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Που φασκω και αντιφασκω παιδιά? Πηγαίνετε να δείτε τη χθεσινή μέρα. Δεν είναι ότι φταίει μόνο το μάστερ σεφ και τα άλλα πήγαν καλά. Μιλάω για τη χθεσινή μέρα. Αλλά και γενικά αν το πάρεις η Καγιά και ο τροχός πάνε καλά σταθερά η Ζήνα πότε σκίζει και πότε μέτρια και η πρωινή εκπομπή πάντα κανει κοιλιά όταν δεν έχει ριάλιτι. Κακό είναι που παίζουν μάστερ σεφ ? Στο κανάλι τους είναι. Όχι σαν τη Σκορδά που έβγαλε τη Ραμόνα στον αέρα να πει αν ντύνει κοπέλες από το my style rocks η οποία καλά κάνει και παίζει κάθε μέρα μέλισσες. Για τη χθεσινή όμως μέρα πήγαν όλα καλά. Γιατί δεν πιστεύω να κάνε αυτό το ποσοστό αν πχ πατωναν οι πρωινοι. Θα ήταν πιο κάτω. Αυτό εννοώ.