Απόφαση-βόμβα από τον ΑΝΤ1 : Αλλάζουν ώρα οι ''Μέλισσες''


Oι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αφού κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις, που είναι καταιγιστικές. Ωστόσο,  η αγαπημένη βραδινή συνήθεια των τηλεθεατών θα αλλάξει ώρα προβολής την περίοδο του Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσει το Euro 2020.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν ότι όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση το Μακεδονία TV, όπως αρχικά εξεταζόταν. Αυτό, όμως, έχει αποτέλεσμα ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα αλλάξει εντελώς για να μπορέσει να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα (στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00). Αν και η αρχική σκέψη ήταν έως τις 10 Ιουνίου να σταματήσουν όλες οι σειρές, τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διατηρήσει τις «Άγριες Μέλισσες» και μετά από την έναρξη του Euro 2020, με σκοπό να δώσει μία τονωτική ένεση στην τηλεθέαση του Ιουνίου. Έτσι, η δραματική σειρά εποχής θα αλλάξει ζώνη και θα προβάλλεται στις 21:00, καθώς εκείνη την ώρα θα υπάρξει κενό ανάμεσα στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων.

Πηγή: Real News - Nαταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Άγγελος Λάλας είπε…
Προσωπικά το θεωρώ λάθος να αλλάξουν τόσο πολύ το προγραμμά τους πολύ περισσότερο να τελειώσουν τις σειρές τους τόσο νωρίς
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ είπε…
Η ώρα που θα έπρεπε να πάρει απο την αρχή...
Ο χρήστης ko είπε…
εχει σκηνες που δεν επιτρεπουν την προβολη του στις 21:00
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τεράστιο λάθος! υπάρχουν σκηνές που δεν επιτρέπουν την προβολή της νωρίτερα και η ώρα αυτή είναι στο όριο.
Το Euro έχει πολλούς αγώνες που πρέπει να μεταδίδονται όλοι ακόμη και στο Μακεδονία και σε ακόμη ένα=-δύο κάνάλια μιας που πέφτουν την ίδια ώρα,για να κάνει σωστό προγραμματισμό και να μην υπάρξουν γκρίνιες και αντιδράσεις που δεν θα τους δείξει όλους,πρέπει να τους δώσει Cosmote η Νόβα η ακόμη σε δύο ακόμη σταθμούς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δηλαδή το έρωτας μετά και οι 8 λέξεις δεν έχουν ακατάλληλες σκηνές και σκηνές βίας; Οι άγριες μέλισσες θα μας πειράξουν;