Δείτε τα νούμερα (18/54) στην απογευματινή ζώνη για χθες,15/1/2020

Αναλυτικά η τηλεθέαση των εκπομπών που μεταδόθηκαν στην απογευματινή ζώνη για χθες 15/1/2020. Πάμε να δούμε ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
Πρόγραμμα - 18/54

ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (Ε) 9,3
STILL STANDING 19,6
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 17,1
DIVIDED 7,2
DEAL 16,1
SHOPPING STAR 20,1
ELIF  9,0
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 17,1
MY STYLE ROCKS 18,4

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Σακης είπε…
Η Μπεκατώρου ξαναπήρε τη πρωτια.η γυναίκα δεύτερη το παλεύει σκληρά με τον ανταγωνισμό του my style rocks και του τροχού της τυχης
Ο χρήστης Mariana είπε…
Ξέρω είναι νωρίς αλλά μια πρώτη ανακούφιση στον Alpha πρέπει να τη νιώθουν που η κίνηση με το Deal φαίνεται να αποδίδει.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν και είναι νωρίς τόσο με την είσοδο του MY STYLE ROCKS το οποίο είναι ποιο ψηλά από ότι με την Ντίνα και σταθεροποιηθεί ανάμεσα 16-18 στο τέλος ,όσο και με το DEAL που κι εκείνο πάει λίγο πάνω λίγο κάτω (τα γνωστά του) η τράπουλα όλο θα ανακατεύεται....
Σημασία έχει ότι το Μαράκι ανέβηκε και βρέθηκε στην πρώτη θέση και από την άλλη ο Πολυχρονίδης πήρε τα πάνω του για να μην τον αδικήσουμε.
Για την γυναίκα θέλω να πιστεύω ότι θα πάει ξανά στο 19 μετά από ορισμένα επεισόδια όπως το έκανε και την προηγούμενη σαιζόν.
Ο χρήστης κωστής είπε…
1.34 Και το προηγούμενο παιχνίδι εκεί κινούταν τον τελευταίο καιρό , είχε τσιμπήσει λίγο. Αλλά σίγουρα το deal είναι πολύ καλύτερο, δεν συγκρίνεται.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Η αλήθεια είναι ότι επειδή το MSR κρατάει σχεδόν 3 ώρες δημιουργει μια ψευδή εικόνα. Κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης προβολής τους, το MSR είναι πάνω από το Still Standing σε μέσο όρο οριακά και κάτω από τον Τροχό της Τύχης, καθώς μετά τις 7 πέφτει αισθητά σε τηλεθέαση.
Ο χρήστης Ploutarchos είπε…
Και τις άλλες δύο ημέρες στο 19:00-19:45 είχε πτώση σε σχέση με τις δύο πρώτες ώρες
Ο χρήστης perastikos είπε…
Απίστευτα τα νούμερα του msr... και χωρίς καβγάδες και ξεκατίνιασμα ακόμα.