Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για τη σύγκρουση με πρόσωπο του ΑΝΤ1


Έχοντας στο πλευρό του την ανιψιά του, Έφη Ρασσιά, ο Χάρης Ρώμας συγκινήθηκε στον αέρα του Πρωινό. Η Έφη Ρασσιά πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση μέσα από Το καφέ της Χαράς, ως κόρη της Ρένιας Λουιζίδου. Η μικρή “Βάλια”, λοιπόν, επιλέχθηκε από τον θείο της, Χάρη Ρώμα, για το ρόλο αυτό καθώς χρειάζονταν ένα παιδί που δεν είχε ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική και την τηλεόραση. Σήμερα επιστρέφει ως ενήλικη πια στο Καφέ της Χαράς και έχει στρέψει πάνω της πολλά βλέμματα.

Συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ότι ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού, όταν γεννήθηκε η ανιψιά του. Επίσης, ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε το εξής: “Είχα μια μεγάλη σύγκρουση με κάποιον από το κανάλι, ο οποίος είχε δίκιο κι αυτός να ανησυχεί, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι μου είπε με τον δικό του τρόπο πως ναι μεν είναι η ανιψιά σας αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντέχει να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Τότε πραγματικά θύμωσα και του είπα ότι υπάρχει μια καριέρα 35 χρόνων, δεν θα το θυσίαζα αυτό για καμία ανιψιά, γιατί κι εκείνη θα την εξέθετα”.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Πολύ γλυκός ο κύριος Ρώμας σήμερα. Έτυχε και τον είδα σήμερα. Επίσης πόσο καλό κορίτσι η ανιψιά του επιτέλους ένα κορίτσι που δε μοιάζει σαν όλες τις άλλες. Ωραία στιγμή.