Xριστουγεννιάτικες διακοπές με την παρέα του ΣΚΑΪ

0
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ


Χαρούμενες… Κεφάτες… Γλυκές… Παιχνιδιάρικες… Εκπαιδευτικές… Αποκαλυπτικές… Κινηματογραφικές… οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Διακοπές είναι στον ΣΚΑΪ.

Οι εκπομπές βάζουν τα γιορτινά τους, υποδέχονται λαμπερούς καλεσμένους, και κρατούν στους τηλεθεατές την καλύτερη συντροφιά, τις γιορτινές ημέρες.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  
Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14.50  

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο τους θιάσους δύο πολύ επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων. Η εκπομπή στρώνει χριστουγεννιάτικο τραπέζι και σε γιορτινή ατμόσφαιρα υποδέχεται τον θίασο της παράστασης «Hair Spray» με τον Μάρκο Σεφερλή, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α και την Κυριακή τον θίασο της «Παριζιάνας» με την Μπέσυ Μάλφα, Λένα Αλκαίου, Κώστα Μαρτάκη, Πέτρο Ξεκούκης, Ελευθερία Ρήγου, κ.α


ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ  
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 17.40  

Η Ίρις και ο Κωνσταντίνος αποφασίζουν να κάνουν μια έκπληξη στον Στέλιο Παρλιάρο. Καλούν στο ρεβεγιόν δυο πολύ αγαπημένες του φίλες, τη Χριστίνα Αλεξανιάν και την Κατερίνα Μισιχρόνη. Το στούντιο ντύνεται γιορτινά και οι καλεσμένες κάνουν την εμφάνισή τους! Ο Στέλιος εμπνέεται δύο απολαυστικά γλυκά που θα δώσουν άρωμα και γεύση στην πιο γιορτινή βραδιά του χρόνου: μια λαχταριστή τάρτα με ζύμη κουρού, σοκολάτα, ρούμι και δαμάσκηνα και την καθιερωμένη βασιλόπιτα SP που, για το 2020, ο Στέλιος δημιουργεί μια συνταγή βασισμένη στο τζίντζερ. Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ανθρώπους που αγαπάμε και γεύσεις που δίνουν μαγεία στις στιγμές μας.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ με τον Γιώργο Λιάγκα  
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 12.00 

Παραμονή Χριστουγέννων, το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινά με την παρέα του… Μεσημεριού. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Κάλια Ελευθερίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη μάς περιμένουν όλους για να ανταλλάξουμε ευχές, να τραγουδήσουμε κάλαντα και να χορέψουμε. Το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!  
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 21.00  

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με κορυφαίους ερμηνευτές και λαμπερούς καλεσμένους το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Παραμονή Χριστουγέννων και ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα και η Φωτεινή Δάρρα αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της εκπομπής και με τις ερμηνείες τους ξεσηκώνουν όλους σε ένα ξεχωριστό εορταστικό πάρτι. Την παρέα συμπληρώνουν οι: Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σάσα Σταμάτη, Ράνια Κωστάκη, Θανάσης Βικαδουράκης, Τάσος Γιαννόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μαρίνος Κόνσολος, Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Έλλη Αγγελιδάκη, Νίκη Λάμη, Χριστίνα Στεφανίδη, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Δανάη Μεϊδάνη και Τάσος Ντούγκας. Τη δική τους ξεχωριστή νότα στη βραδιά προσφέρουν 80 παιδιά από τη χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ  
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου στις 22.10 

Οκτώ ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» έρχονται στο στούντιο του Πιο Αδύναμου Κρίκου και παίζουν για καλό σκοπό. Οι Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχαήλ, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Πάνος Μπακανδρέας, Νικόλας Στραβοπόδης και Ιφιγένεια Τζόλα "υποκρίνονται" πως δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, απαντούν στις ερωτήσεις αλλά και τα σχόλια του Τάσου Τρύφωνος. Ποιος θα βγει εκτός σεναρίου; Ποιος θα κάνει τα περισσότερα σαρδάμ; Ποιος θα αποχωρήσει πριν το τέλος του επεισοδίου;

AFTER DARK  
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου στις 23.10  

Εορταστικό αλλά πάντα αποκαλυπτικό το After Dark ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Χρήστο Μάστορα, τις Μέλισσες και την Τάμτα σε ένα ιδιαίτερο επεισόδιο. Τι εξομολογήσεις θα κάνουν; Πόσο άγιοι ή αμαρτωλοί θα αποδειχτούν;



ΜΕΣΗΜΕΡΙ με τον Γιώργο Λιάγκα 
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 12.00  

Σε εορταστικό κλίμα μάς υποδέχονται ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Κάλια Ελευθερίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων. Το πλατό γεμίζει με αγαπημένες γιορτινές μελωδίες και ζευγάρια χορευτών από τη σχολή χορού της Galena χορεύουν σε latin ρυθμούς. Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του 2020 και η Μάγκυ Ταμπακάκη δίνει ιδέες για το μενού των εορτών. Στην παρέα του… Μεσημεριού μπαίνει και η Ελένη Χατζίδου για να μας ξεσηκώσει και να απογειώσει το κέφι. Στις χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν μπορούν να λείπουν και οι ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Twelve pups of Christmas  
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 17.45  

Η Έριν είναι μια ψυχολόγος ζώων που μόλις χώρισε και νιώθει έτοιμη για μια καινούργια αρχή σε μια νέα πόλη. Πιάνει αμέσως δουλειά σε μια εταιρία εντοπισμού χαμένων κατοικίδιων ζώων κι εκεί το νέο της αφεντικό, ο Μάρτιν, της αναθέτει μια δύσκολη αποστολή: να βρει σπίτι σε 12 κουτάβια που κάποιος παράτησε μετά από μια διαφημιστική φωτογράφηση. Και όλα αυτά πριν τα Χριστούγεννα! Ο Μάρτιν στην αρχή φαίνεται εγωκεντρικός και αλαζόνας, όμως μέσα από τη συνεργασία του με την Έριν αναδεικνύονται οι θετικές του πλευρές. Ο έρωτας που θα ανθίσει ανάμεσά τους θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Σκηνοθεσία: Μάικλ Φάιφερ
Πρωταγωνιστούν: Σαρλότ Σάλιβαν, Ντόνι Μπόαζ, Φίλιπ Μπόιντ, Ελίζαμπεθ Σμολ, Τζέρεμι Βαλντέζ 

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Daddy’s Home 2  
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 22.00  

Για χάρη των παιδιών τους, ο Ντάστι (ο βιολογικός μπαμπάς) και ο Μπραντ (ο θετός μπαμπάς) έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν αρμονικά. Όλα αυτά, μέχρι που ο τσαμπουκάς μπαμπάς του Ντάστι και ο αφελής πατέρας του Μπραντ καταφθάνουν στην πόλη και φέρνουν το απόλυτο χάος στην οικογένεια. Καθώς οι παλιές αντιπαλότητες δημιουργούν νέα προβλήματα, η σύμπραξη των Ντάστι και Μπραντ θα μπει στην τελική δοκιμασία σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία δίνει νέο νόημα στον όρο «μεικτή οικογένεια».

Σκηνοθεσία: Σον Άντερς
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον, κ.ά.

ΕΡΩΤΑΣ BESTSELLER Christmas by the Book  
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 17.45

Η Τζοάνα Μόρετ, που είναι ειδική στον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις, έχει αναπτύξει μια καταπληκτική μέθοδο καταπολέμησης της κατάθλιψης των γιορτών, την οποία περιγράφει στο νέο της βιβλίο. Μετά από μια τηλεοπτική παρουσίαση του βιβλίου της, δέχεται μια πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Να οργανώσει ένα πολυτελές χριστουγεννιάτικο γκαλά, και αν όλα πάνε καλά να πάρει έπειτα δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Όμως η Τζοάνα έχει μόλις χωρίσει και η μέθοδός δεν φαίνεται να την έχει βοηθήσει και πολύ. Για να μην αποκαλυφθούν οι αδυναμίες του βιβλίου της, η Τζοάνα προτείνει στον Τεντ, τον τηλεοπτικό παραγωγό που την έβγαλε στην τηλεόραση, να παριστάνουν για λίγο καιρό το ζευγάρι. Σύντομα τα πραγματικά της αισθήματα για τον Τεντ θα βγουν στην επιφάνεια και θα βάλουν την Τζοάνα σε μεγάλες περιπέτειες!

Σκηνοθεσία: Λίσια Κλούστον
Πρωταγωνιστούν: Τσέλσι Κέιν, Ντρου Σίλι, Αλάνα Λεβιέρζ, Τσαντ Κόνελ, Τζόντι Λαράτ, Γκάρι Μπρέναν

ΑΝΝΙΕ  
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 22.00  

Νέα Υόρκη, 2014. Η Άνι είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Μις Χάνιγκαν, στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν, όταν η Άνι συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Γουίλ Στακς, ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Στακς νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελός της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Άνι θα του αποδείξει το αντίθετο. 

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλακ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Φοξ, Κουβενζανέ Γουάιλις, Ρόουζ Μπερν, Κάμερον Ντιάζ, Μπόμπι Καναβάλε

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !