To show του Open που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές

Χρήστος Παναγούλης
0

Το απόλυτο πυγμαχικό υπερθέαμα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23:45 στο OPEN. Μια από τις κορυφαίες συναντήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας. Αγώνες που κόβουν την ανάσα με κορύφωση τη συναρπαστική διεκδίκηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα στον Ελληνορώσο Fedor Papazov και τον Πολωνό Michal Chudecki.
Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες πυγμάχοι αγωνίζονται σε ένα πυγμαχικό υπερθέαμα που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena.
Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί αρκετές μέρες πριν τους αγώνες, η Hellenic Boxing Promotions απέδειξε ότι μπορεί να αναμετρηθεί με μεγάλες διοργανώσεις που έχουν ένα ευρύ κοινό να τις υποστηρίξει. Διοργανωτής ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο αθλητής-θρύλος της πυγμαχίας Roy Jones Jr. καλωσόρισε το κοινό και προκάλεσε κύματα χαράς και ενθουσιασμού στους Έλληνες fans. Ο Roy Jones Jr. είναι το απόλυτο ίνδαλμα της επαγγελματικής πυγμαχίας με 66 νίκες και 47 νοκ άουτ στο ενεργητικό του!
Το OPEN ήταν χορηγός επικοινωνίας του Premium Boxing Event και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πυγμαχικό υπερθέαμα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23:45 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !