Μεταξύ Star και Mega η Ελένη;


Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. «Έχω ακούσει ότι υπάρχει μία περίπτωση να είναι στο Star» ανέφερε η παρουσιάστρια εκπλήσσοντας τους συνεργάτες της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ωστόσο, είχε άλλες πληροφορίες: «Εγώ ακούω (ότι πάει) στο Mega. Υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει υπογράψει τίποτα» είπε η γνωστή τηλεκριτικός μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα χυθεί πολύ μελάνι για το επόμενο βήμα της πιο ακριβοπληρωμένης παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση.Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Με λογική και μόνο να το δεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει στο Σταρ, εάν θέλει να συνεχίσει παρόμοιου ύφους καθημερινή εκπομπή. Μόνο εαν πρόκειται για παρουσίαση βραδινού σόου.
Ο χρήστης Gwgws είπε…
Παίζει όμως να αλλάξει η μεσημεριανή ζώνη του star, 2 με 3 που παίζει ξένη σειρά να πάει το δελτίο, 3 με 5 η Ελένη, 5 με 6: 30 Shopping και μετά ο τροχουλης και φεύγει και το τουρκικό που στο νεανικό φέτος πάτος, άνετα μπορεί να γίνει.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Ναι όμως ο Μονκ κάνει 17αρια με ελάχιστο κόστος. Εξάλλου τα έσοδα των δύο καναλιών πάνε στην ίδια τσέπη. Άρα αν την μετακινήσουν θα δημιουργηθεί κενό στον Άλφα. Δεν μου φαίνεται πιθανό ένα τέτοιο σενάριο. Τρία είναι τα ενδεχόμενα: Ή θα πάει στο Mega ή θα μείνει Άλφα ή θα αποσυρθεί (προς το παρόν τουλάχιστον).
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αυτό το πλάσμα ποιος θα το πάρει....???

Να κόψουν τον ντετέκτιβ και να την βάλουν λίγο δύσκολο,βγάζει αξιοπρεπέστατα νούμερα.
Μόνο αν πάνε όλα μία ώρα πίσω τότε μόνο κάτι γίνεται....
Ο χρήστης Mariana είπε…
Γιατί να πάει στο Star που έχει την ίδια ιδιοκτησία με τον Alpha;; Ούτε καν πιστεύω ότι μπορεί να αξιοποιηθεί κάπου στο πρόγραμμα του. Τους Κουκου το πρωί δεν τους κουνά κανένας και το μεσημέρι η ζώνη του πάει καλά. Το απόγευμα δεν νομίζω η Μενεγάκη να θέλει να κάνει κάτι και το βράδυ υπάρχουν τα ριάλιτι. Εκτός κι αν κάνει κάτι βραδινό το ΣΚ αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται. Πιο πιθανή μου κάνει η λύση του Mega. Βέβαια μπορεί στο τέλος να μπει σφήνα ο Σκαι και να πάει εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Σκαι, έχει ''αρπάξει'' πολλούς που θεωρούνταν σίγουροι για άλλο κανάλι.