Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο show του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του comeback, αφού οι συζητήσεις του με τον Acun συνεχίζουν να γίνονται σε πολύ θετικό κλίμα και στον ΣΚΑΙ θεωρούν σίγουρη την παρουσία του στο πρόγραμμά τους. Τα δημοσιεύματα μάλιστα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να αναλαμβάνει μια παραλλαγή του ξένου format «Thank god youre here».

Το συγκεκριμένο show ξεκίνησε από την Αυστραλία και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα κωμικά shows διεθνώς, με παραλλαγές του να προβάλλονται σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο. Η αρχική του έκδοση θέλει τέσσερις παίκτες σε κάθε επεισόδιο, οι οποίοι πρέπει να υποδυθούν έναν ρόλο τον οποίο δεν γνωρίζουν. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης μπαίνει σε ένα σκηνικό με άλλους ηθοποιούς, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει που βρίσκεται ή τι ρόλο διαδραματίζει ο ίδιος σε αυτό. Έτσι, καλείται να αυτοσχεδιάσει προκειμένου να καταλάβει σε ποια συνθήκη βρίσκεται και τι ρόλο πρέπει να παίξει. 

Το μόνο στοιχείο που έχει στην διάθεση του είναι…τα ρούχα που φοράει.
Μένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτό το concept που θα αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά και πως θα διαμορφωθεί ώστε να είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !