Με δύο νέα show το Open

Χρήστος Παναγούλης
0

Μεγαλύτερη έμφαση ετοιμάζεται να δώσει το Open στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, με δύο νέα project να βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Το πρώτο αφορά το β’ μισό της φετινής σεζόν, όπου η διοίκηση του σταθμού επιθυμεί να εντάξει και ένα δεύτερο show εκτός από το “Just the two of us”. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το συγκεκριμένο show είναι εντελώς καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ οι ιθύνοντες σχεδιάζουν να το ρίξουν στη μάχη από τον Απρίλη μέχρι τον Ιούνιο, παίρνοντας την θέση του show τραγουδιού.

Όσο για το δεύτερο project, πρόκειται για το Drive Masters και προορίζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια, το talent show για οδηγούς που εξασφάλισε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη στο πρόσφατο παζάρι των Καννών έχει ιδιαίτερα ψηλό κόστος, αφού απαιτεί την κατασκευή ειδικής πίστας-πλατό για τις δοκιμασίες με τα αυτοκίνητα. Για αυτό το λόγο, υπάρχει η σκέψη το πλατό που θα φτιαχτεί να λειτουργήσει και ως διεθνές hub, όπου θα γυρίζονται οι διάφορες εκδοχές του παιχνιδιού ανά τον κόσμο.

Οι τελικές αποφάσεις για όλα τα παραπάνω θα παρθούν μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς απαιτείται και η έγκριση του ΔΣ για να δεσμευτεί το απαραίτητο budget.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !