Τζόυς Ευείδη:Στην αρχή δεν το πίστευα ότι θα γίνει το sequel του «Καφέ της Χαράς»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Καλεσμένη του Dot Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Τζόυς Ευείδη.

 Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μιας και όπως εξήγησε στο παρουσιαστικό δίδυμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, επέστρεψε στη δουλειά έπειτα από επτά μήνες απουσίας.

«Στην αρχή δεν το πίστευα ότι θα γίνει το sequel του "Καφέ της Χαράς". Είχα πει πως ο επόμενος που θα με ρωτήσει για αυτό, θα φάει σφαλιάρα! Όταν με πήραν από την παραγωγή είπα "πλάκα μου κάνετε, θα γίνει;" Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό, ήθελα να το κάνω σαν τρελή! Τώρα πάω εκεί και είναι σαν να σταματήσαμε για λίγο» ανέφερε σχετικά με την επιστροφή της στη συνέχεια του θρυλικού «Καφέ της Χαράς».

Γιατί όμως δεν την είδαμε σε κάποια άλλη σειρά αυτή τη σεζόν; Η Τζόυς Ευείδη δεν έκρυψε την πικρία της λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν με ζήτησε άνθρωπος! Ούτε για guest. Δεν χτύπησε καθόλου το τηλέφωνό μου φέτος. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να μην έχω προτάσεις για δουλειά ή να έχω μια πρόταση που να μην μου κάνει. Δεν είμαι ψύχραιμη, μου έρχεται τρέλα. Δεν μπορώ όμως να το επιδιώξω, γιατί δεν βγαίνω, δεν πηγαίνω σε πρεμιέρες και δεν τα έχω πολύ τα των δημοσίων σχέσεων».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Τζόυς Ευείδη δήλωσε μόνη, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει οικογένεια, η απάντησή της ήταν αρνητική, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι μόνη μου, σαν την καλαμιά στον κάμπο».

Αποκάλυψε όμως και κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και αφορούσε στην περίοδο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς», το 2003. Όπως εξήγησε, λόγω στρες είχε πάθει ένα αυτοάνοσο δερματικό που της άφηνε την αίσθηση ότι κάποιος της ρίχνει καυτό νερό!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !