Με Κοκλώνη το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στο OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το βράδυ των Χριστουγέννων στο OPEN είναι μια μεγάλη μουσική γιορτή στην πιο γιορτινή μητρόπολη! Ο Νίκος Κοκλώνης μας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο γλέντι, με καλεσμένους του Ομογενείς της Νέας Υόρκης, σε μια μουσική βραδιά στη γιορτινή Αστόρια, που τη διασκέδασή μας αναλαμβάνουν δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες: Η «Λαίδη» Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Καραφώτης.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή εξελίσσετε σε μια συναρπαστική μουσική βραδιά, με την Άντζελα Δημητρίου να απογειώνει τη διάθεση με ένα non-stop διαχρονικών επιτυχιών, ξεσηκώνοντας σε χορό μικρούς και μεγάλους.

Την ατμόσφαιρα ζεσταίνει ο Κώστας Καραφώτης ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, με άρωμα Αιγαίου.

Ο Mr Travel επέλεξε φέτος να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μαζί με την Ελληνική Ομογένεια της Νέας Υόρκης. Εξέχουσες προσωπικότητες της Ομογένειας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, θρησκευτικό,  δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο γιορτάζουν όλοι μαζί και στέλνουν τις ευχές τους στην Ελλάδα.

Το ταξίδι ξεκινά σαν σε παραμύθι, μια χιονισμένη ημέρα στο Σέντραλ Πάρκ. Μια βόλτα με άμαξα θα οδηγήσει τον Νίκο Κοκλώνη και τους καλεσμένους τους ως την καρδιά του Κουίνς στην Αστόρια για ένα γλέντι με άρωμα Ελλάδας και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !