Όλες οι εξελίξεις για το «My style rocks»...


Οριστικό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο ανάμεσα στην Ατζούν Μίντια, τον ΣΚΑΪ και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο Κύπριος σχεδιαστής δεν θα είναι τελικά μέρος της κριτικής επιτροπής του My style rocks αφού η παραγωγή δεν έκανε πίσω όσον αφορά στην επιλογή του Λάκη Γαβαλά. Ετσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν καν ξεκινήσει αφού θεώρησε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον εκκεντρικό Λάκη, ο οποίος όλα δείχνουν ότι είναι ο πρώτος κριτής που είναι κοντά σε συμφωνία.

 Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι αν η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη θα αποτελέσει το δεύτερο μέρος της κριτικής επιτροπής, καθώς η πρόταση στο πρόσωπό της ήρθε μετά από επιμονή του Κουδουνάρη, ενώ παράλληλα υπήρχαν πολλοί που δεν έβλεπαν με καλό μάτι τη συνεργασία αυτή λόγω κακού παρελθόντος.

Οσο για την παρουσίαση, το δίλημμα έχει ως εξής: Ευγγελία Αραβανή ή Κατερίνα Στικούδη; Το όνομα της πρώτης επανήλθε στο τραπέζι μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ενώ και η δεύτερη παίζει ως όνομα αφού δεν υπάρχουν κανενός είδους περιορισμοί από τον ΑΝΤ1. Η σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” στην οποία συμμετέχει είναι παραγωγής Καραγιάννη με την οποία ο ΣΚΑΪ συνεργάζεται. Μια φορά, πάντως, τα κάστινγκ των παικτριών συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα έχουν περάσει και στη δεύτερη φάση με το τελικό ξεσκαρτάρισμα να προχωράει κανονικά.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χεστηκε η φοράδα στ αλωνι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαζί με τον Λάκη να είναι και ο Αποστολόπουλος στην επιτροπή εκεί είχε να γίνει κόλαση και τα κοντέρ θα έσπαζαν!
Το καλύτερο my style rocks θα ήταν.
Όπως και να έχει πλάκα θα έχει με τον Λάκη αν και προτιμούσα και τον Στέλιο μαζί.
Ο Τούρκος κανένα καλό δεν κάνει και ότι πιάνει το χεράκι του πάει άπατο τελευταία.
Για την Παρουσιάστρια όποια και να είναι αρκεί να τα λέει,να έχει χιούμορ,να κάνει πλάκα και να τα χώνει στους κριτές...