Έκλεισε στο MEGA για καθημερινή εκπομπή


Βρισκόταν για χρόνια στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Λογικό λοιπόν είναι που όταν το σήμα του MEGA βγει ξανά στον αέρα θα βρεθεί εκεί και να κάνει… τα μαγειρέματα που γνωρίζει πολύ καλά. 

Όπως είναι γνωστό στις αρχές του καινούργιου χρόνου το MEGA θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτή την περίοδο τα στελέχη του ετοιμάζουν το πρόγραμμα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στον αέρα του MEGA θα είναι και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου που έχει διανύσει πολλά… χιλιόμετρα μαγειρεύοντας στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ τελευταία παρουσίαζε στο MEGA μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη την εκπομπή ,«Παρέα στην Κουζίνα».


Στην καινούργια εκπομπή του ο γνωστός σεφ θα δίνει οδηγίες για συνταγές, αλμυρές αλλά και γλυκές, καθώς και συμβουλές μαγειρικής για να μαγειρεύουν οι τηλεθεατές «Νόστιμα και Απλά». Όπως καταλάβατε αυτός θα είναι κι ο τίτλος της καθημερινής εκπομπής με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου που θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές του καινούργιου χρόνου με σκοπό να… χορτάσει τους τηλεθεατές με εύκολες, απλές αλλά και νόστιμες συνταγές!

Melasblog - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια