Το ρούχο της Ασημίνας από το GNTM ήταν ο λόγος που δε βγήκε στη «Φωλιά των Κου Κου»

Χρήστος Παναγούλης
1

Στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου-Κου" ήτανε προγραμματισμένο να εμφανιστεί η Ασημίνα Χαρίτου, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το GNTM. Ενώ, λοιπόν, οι παρουσιαστές προλόγισαν την εμφάνισή της, τελικά δεν την είδαμε ποτέ. Μάλιστα το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, με πολλά site και εκπομπές να μεταφέρουν σχετικά ρεπορτάζ. Η ίδια η παίκτρια, με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε ότι πήγε στο στούντιο με μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» και ήθελε να μιλήσει για θέματα εκτός του GNTM, όπως τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα βιντεάκια στα οποία θα δώσει περισσότερες απαντήσεις.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», είπε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.


«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.


Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτά είναι για άλλες εκπομπές που ήθελε να μιλήσει η για δελτία ειδήσεων και όχι για κούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !